current views are: 11

7 Απριλίου 2017
Δημοσίευση17:20

«Αll Star Cooking» με τον Αντώνη Βλοντάκη

O Oλυμπιονίκης Αντώνης Βλοντάκης στην εκπομπή μαγειρικής «ΑLL STAR COOKING» με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο

Δημοσίευση 17:20’

O Oλυμπιονίκης Αντώνης Βλοντάκης στην εκπομπή μαγειρικής «ΑLL STAR COOKING» με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο

O Oλυμπιονίκης Αντώνης Βλοντάκης στην εκπομπή μαγειρικής «ΑLL STAR COOKING» με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο το Σάββατο 8 Απριλίου στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, ο αθλητισμός και το φαγητό ενώνονται και ετοιμάζουν μοναδικές συνταγές επιτυχίας. Ο ‘Ελληνας διεθνής της υδατοσφαίρισης μιλάει για διαδρομή του από τα Χανιά στην Αθήνα και  την χρυσή εποχή του ελληνικού πόλο. Οι θυσίες, οι δυσκολίες αλλά και η γλυκόπικρη γεύση που του άφησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες της Αθήνας. Ένας αθλητής «ηγέτης», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του που όμως ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση!

Εκτός από την πισίνα ο Αντώνης Βλοντάκης εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και στην κουζίνα. Έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μαγειρική και το αποδεικνύει  και στην κουζίνα του All Star Cooking . Ζυμώνει και ετοιμάζει λαχταριστό χειροποίητο καλτσόνε θαλασσινών! 

Στην παρέα της εκπομπής για να δοκιμάσουν αλλά και να κρίνουν τονΑρχηγό”, οι συμπαίκτες του από την ομάδα του Υδραϊκού, Νίκος Στελλάτος και Φώτης Μπλάνης!