current views are: 12

10 Απριλίου 2017
Δημοσίευση14:17

Όλα για τον τελικό του «Rising Star»

 Ένα βήμα πριν τον μεγάλο Τελικό, την Κυριακή 9 Απριλίου, παρακολουθήσαμε τον Ημιτελικό του Rising Star

Δημοσίευση 14:17’

 Ένα βήμα πριν τον μεγάλο Τελικό, την Κυριακή 9 Απριλίου, παρακολουθήσαμε τον Ημιτελικό του Rising Star

 Ένα βήμα πριν τον μεγάλο Τελικό, την Κυριακή 9 Απριλίου, παρακολουθήσαμε τον Ημιτελικό του Rising Star που τα είχε όλα: μοναδικές ερμηνείες, αγωνία και δυνατές στιγμές. Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Ο Ημιτελικός του Rising Star χωρίστηκε σε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, οι 12 παίχτες ερμήνευσαν τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές και ανταγωνιστήκαν μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις που εντυπωσίασαν κοινό και κριτές.  Από την πρώτη διαδικασία, ο Γιάννης Ξανθόπουλος πέρασε κατευθείαν στον Τελικό αφού συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, 91%. Στο δεύτερο γύρο, οι 11 παίχτες, ερμήνευσαν για ακόμη μία φορά τραγούδια που επέλεξαν οι κριτές και ο Σωτήρης Καρυστινός που συγκέντρωσε για αυτή τη φάση το μεγαλύτερο ποσοστό, πέρασε επίσης στον Τελικό, με 88%. Στο τέλος του 2ου γύρου,  οι 4 κριτές έδωσαν το Golden Pass”  στον παίχτη της αρεσκείας τους που τους χάρισε το εισιτήριο για το μεγάλο Τελικό (συνολικά 4 Golden Pass).

Οι 6 παίχτες που συνεχίζουν στον Τελικό του  “Rising Star ” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου με Golden Pass, Σωτήρης Καρυστινός, Νικητής 2ου γύρου

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Στέλιος Τσάκωνας με Golden Pass

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη με Golden Pass

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος, Νικητής 1ου γύρου, Πάνος Σμυρναίος με Golden Pass

Τι θα δούμε στον Τελικό:

Η έναρξη του Τελικού θα είναι διαφορετική από όλα τα προηγούμενα live. Ο κάθε κριτής θα παρουσιάζει διαδοχικά τον/τους φιναλίστ του, σε ένα απολαυστικό ντουέτο. Στο κομμάτι της διαγωνιστικής φάσης του Τελικού, θα παρακολουθήσουμε τα 6 αστέρια που πέρασαν με επιτυχία τον Ημιτελικό, να διαγωνίζονται σε 3 γύρους. Στον 1ο γύρο, οι 6 φιναλίστ θα ερμηνεύσουν τραγούδι της επιλογής του coach τους. Όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, περνάει αυτόματα στον 3ο γύρο. Στο 2ο γύρο, οι 5 διαγωνιζόμενοι τραγουδούν το αγαπημένο τους τραγούδι από όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στο Rising Star”. Όποιος συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό περνάει στον 3ο γύρο.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο, οι δύο φιναλίστ που πέρασαν με επιτυχία στους προηγούμενους γύρους ερμηνεύουν τραγούδι της επιλογής τους.

Ο διαγωνιζόμενος με τις περισσότερες ψήφους θα ανακηρυχτεί ο μεγάλος νικητής του ελληνικού  Rising Starκαι θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Ακόμη: Θα έχουμε εμφανίσεις έκπληξη από τους κριτές μας, μία εκ των οποίων είναι η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι πια Αργά», δια χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES.

Επιπλέον, στο stage του Rising Star υποδεχόμαστε τον αγαπημένο Γιώργο Σαμπάνη που υπόσχεται να μας ξεσηκώσει όλους με τις μεγάλες του επιτυχίες και να μετατρέψει το πλατό σε ένα μεγάλο πάρτι.

Ο μεγάλος Τελικός του Rising Star”, έρχεται τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, στις 20:00 με πολλές εκπλήξεις και την ανάδειξη του “Rising Star” της Ελλάδας! Η συμμετοχή σας πιο σημαντική από ποτέ. Συνεχίζετε να ψηφίζετε μέσω του Rising Star Greece app για να δώσετε την ευκαιρία στο αγαπημένο σας αστέρι να διεκδικήσει τον τίτλο του μεγάλου νικητή!

Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε τα αγαπημένα μουσικά σας αστέρια μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”.

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.

#RisingStarGr

#WINDrising

Stay Tuned