current views are: 18

18 Απριλίου 2017
Δημοσίευση14:50

Ο μεγάλος τελικός του Rising Star έκλεψε την παράσταση!

Ο Τελικός του Rising Star ολοκληρώθηκε, εχθές, Δευτέρα 17 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία. Και οι 6 φιναλίστ ήταν υπέροχοι

Δημοσίευση 14:50’

Ο Τελικός του Rising Star ολοκληρώθηκε, εχθές, Δευτέρα 17 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία. Και οι 6 φιναλίστ ήταν υπέροχοι

Ο Τελικός του Rising Star ολοκληρώθηκε, εχθές, Δευτέρα 17 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία. Και οι 6 φιναλίστ ήταν υπέροχοι, ενώ η αγωνία χτύπησε πραγματικά κόκκινο στην τελική αναμέτρηση μεταξύ του Γιάννη Ξανθόπουλου και του Σωτήρη Καρυστινού που κρίθηκε κυριολεκτικά στον «πόντο».

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ολοκληρωμένου σκορ το οποίο ανέδειξε νικητή τον Γιάννη Ξανθόπουλο, από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, με ποσοστό 72.28% σε σχέση με τον Σωτήρη Καρυστινό, από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, που σημείωσε 72.14%. Οι 4 κριτές, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλη τη διαδικασία, συμβουλεύοντας τα μουσικά ταλέντα για τις αναμετρήσεις τους από την αρχή μέχρι και το τέλος. Η Καλομοίρα όπως πάντα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το Blue Room και τα σχόλια από τα social media.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου μουσικού talent show κέρδισε ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music A.E. αξίας 35.000€, το χρηματικό ποσό των 50.000€ και ένα αυτοκίνητο Smart Fortwo.

Το Rising Star ξεχώρισε για ακόμη μια φορά με την υψηλή διαδραστικότητα και πρωτοπορία του, με το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια με το Rising Star Greeceapp, αποδεικνύοντας ότι τα πάντα είναι ικανά να συμβούν σε ένα live μουσικό talent show, στο οποίο ο κόσμος έχει τον πρώτο λόγο. H εφαρμογή Rising Star Greece σχεδιασμένη από το Μεγάλο Χορηγό του μουσικού talent show, τη Wind, ένα από τα πιο πρωτοποριακά και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία που έχουν κατασκευαστεί για τις ανάγκες ενός τέτοιου show, συνέβαλε σημαντικά στη διαδραστικότητα, δημιουργώντας μία νέα εμπειρία ψυχαγωγίας,  με τον τηλεθεατή να συμμετέχει στην εξέλιξη του παιχνιδιού γρήγορα και εύκολα.

Πλούσιο θέαμα, σασπένς, εξαιρετικές ερμηνείες και πολλές εκπλήξεις χάρισαν στο 18ο και τελευταίο live του “Rising Star ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, με το δυναμικό κοινό να φτάνει έως και 57,6%.

Το τελευταίο live του Rising Star, εκτός από πολλή μουσική, την παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα με τίτλο «Είναι πια Αργά», δια χειρός του συγκροτήματος ΜΕΛISSES και την εκρηκτική εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη on stage, είχε και χορό!

Κατά τη διάρκεια του μουσικού talent show, χορευτές ανέβηκαν στη σκηνή του “Rising Star με μία δυναμική street χορογραφία ξαφνιάζοντας το κοινό, ενώ μας έδειξαν τα «πρώτα βήματα» του “So You Think You Can Dance” που υπόσχεται να μας παρασύρει στο ρυθμό του.

Ένας κύκλος με πολύ τραγούδι, live ψηφιακή ψηφοφορία, αξέχαστες guest εμφανίσεις καθώς και πολλές ανατροπές ολοκληρώθηκε!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ένας άλλος κύκλος με πολύ χορό ξεκινά με το So You Think You Can Dance”, από την Παρασκευή 21 Απριλίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00, καθώς και o 4ος κύκλος του “Your Face Sounds Familiar”, με τις πιο απίστευτες ενσαρκώσεις αστέρων της ελληνικής και διεθνής μουσικής σκηνής, από την Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 20.00.