current views are: 9

19 Απριλίου 2017
Δημοσίευση15:18

Έφτασε η στιγμή για την πρεμιέρα του «So You Think You Can Dance!»

Δυναμικό ξεκίνημα με το 1ο επεισόδιο των Auditions – 14 χορογραφίες που θα μας εκπλήξουν!

 

Δημοσίευση 15:18’

Δυναμικό ξεκίνημα με το 1ο επεισόδιο των Auditions – 14 χορογραφίες που θα μας εκπλήξουν!

 

Δυναμικό ξεκίνημα με το 1ο επεισόδιο των Auditions – 14 χορογραφίες που θα μας εκπλήξουν!

Έφτασε η στιγμή για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του So You Think You Can Dance”, την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

Το μοναδικό τηλεοπτικό show χορού, ξεκινάει δυναμικά με το 1ο επεισόδιο των Auditions, της πρώτης εκ των τριών (Auditions, Bootcamps, Live), διαγωνιστικής φάσης, του So You Think You Can Dance”.

Συγκεκριμένα, στο 1ο επεισόδιο θα δούμε 14 χορευτές, να διαγωνίζονται με το προσωπικό τους στυλ ο καθένας, σε διάφορες χορογραφίες που θα μας εκπλήξουν.

Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους 5 κριτές μας, Κωνσταντίνο Ρήγο, Πάνο Μεταξόπουλο, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννη Μελισσανίδη; Πόσοι θα περάσουν στη φάση των Bootcamps;

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια του show, Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζόμενων μεταδίδοντας όπως πάντα τη φρεσκάδα και τη θετική της ενέργεια.

Το “So You Think You Can Dance έρχεται για να σας παρασύρει στο συναρπαστικό του κόσμο και μαζί να αναδείξετε τον καλύτερο Έλληνα χορευτή! Ραντεβού, την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

#DanceGr

Επιπλέον πληροφορίες:

Στη διάρκεια των Αuditions, θα παρακολουθήσουμε πάνω από 200 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπροστά στην κριτική επιτροπή, παρουσίασαν τις χορογραφίες τους διεκδικώντας μία θέση στα live του So You Think You Can Dance”. Από τις Auditions, στη διαγωνιστική φάση των Βootcamps περνούν οι μισοί, δηλαδή 100 χορευτές. Οι Auditions πραγματοποιήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Η τοποθεσία  και ο χώρος επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν στο concept του So You Think You Can Dance για μία πιο street αισθητική, πιάνοντας τον παλμό των υποψηφίων κάθε ηλικίας.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα μας

αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες με χορογραφίες που θα μας κόψουν την ανάσα. Όλοι χορεύουν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τηλεθεατές που ψηφίζουν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό που θα έχουμε την ανακήρυξη του νικητή.

O μεγάλος νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 €.