current views are: 24

21 Απριλίου 2017
Δημοσίευση05:31

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος – Η επίπληξη του Τανιμανίδη στους παίκτες και η προειδοποίηση

Η αντίδραση του Λάμπρου Χούτου όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού στο Survivor!

Δημοσίευση 05:31’

Η αντίδραση του Λάμπρου Χούτου όταν άκουσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού στο Survivor!

Εκτός του Survivor ο Λάμπρος Χούτος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Λάουρα Νάργες, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, ο Μπο, με τον οποίο κάνουν αρκετή παρέα από την αρχή του παιχνιδιού, ήταν εκείνος που τον ψήφισε ως υποψήφιο, έχοντας κερδίσει την ασυλία.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν εκείνος που ψηφίστηκε λιγότερο από το κοινό του Survivor και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι, λίγο πριν από την ένωση των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή η ψηφοφορία επιβεβαίωσε την μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής από τη Σκιάθο ήταν πρώτος στις θετικές ψήφους και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. 

Τυχερή ήταν η Λάουρα Νάργες που την γλίτωσε καθώς είναι ο αδύναμος κρίκος στα αγωνίσματα και εκείνη που μονοπώλησε το twitter στο προηγούμενο επεισόδιο λόγω της υψοφοβίας της. 

Η αντίδραση του Λάμπρου Χούτου στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού 

Στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Λάμπρου Χούτου, τα δυο κορίτσια, η Ευρυδίκη και η Λάουρα δεν έκρυψαν τη θλίψη τους. Ο ίδιος ο Λάμπρος Χούτος, αρκέστηκε να πει:

«Φεύγω από εδώ πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα. Έχω κάνει φίλους τους οποίους θα τους ζήσω και μετά. Και ότι θα πάω να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου για εμένα είναι πολύ σημαντικό, οπότε χαίρομαι για ό,τι έχω περάσει. Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία. Ευχαριστώ το Survivor που μου έδωσε την εμπειρία να τη ζήσω, τους συμπαίκτες μου που με έκαναν και πέρασα όμορφα.

Θέλω να τους πω ότι τους εκτιμώ, τους ευχαριστώ για ό,τι μου έχουν προσφέρει και το χρόνο τους γιατί νομίζω ότι ο χρόνος είναι ό,τι πιο ωραίο δώρο μπορεί να σου κάνει ένας άνθρωπος. Να συνεχίσουν να περνούν όμορφα και να περάσουν ωραία στο πάρτυ» είπε ο Λάμπρος Χούτος φεύγοντας από το Συμβούλιο του Νησιού με τη δάδα του.

Ο Λάμπρος Χούτος βγήκε προτεινόμενος από τον Μπο

Ο Λάμπρος Χούτος και ο Μπο από την αρχή του παιχνιδιού φαίνεται να κάνουν αρκετή παρέα μέσα στο Survivor. Ωστόσο, ο Μπο στο Συμβούλιο του Νησιού αν και είχε την επιλογή να ψηφίσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επέλεξε «τυχαία» όπως είπε να δώσει την ψήφο του στον Λάμπρο Χούτο. Πως σχολίασε το γεγονός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής;

«Με τον Μπο από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε «κολλήσαμε» και ήμασταν κολλητοί από τότε μέχρι τώρα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε εμάς. Η φιλία μας έχει μόνο δυναμώσει. Νιώθω ότι καλά έκανε γιατί ξέρει ότι ο Λάμπρος δεν θα του κρατήσει ποτέ κακία, θα καταλάβει ό,τι κι αν έχει κάνει και θα συνεχίσει να είναι φίλος του πιο δυνατά κι από πριν» ανέφερε ο Λάμπρος Χούτος, δείχνοντας ότι δεν τον πείραξε καθόλου που ο φίλος του ο Μπο τον έβγαλε προτεινόμενο.

Η διαίσθηση του Λάμπρου Χούτου για την αποχώρηση

Ο Λάμπρος Χούτος πριν βρεθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του με τους τηλεθεατές. 

«Σαν διαίσθηση, πραγματικά, αυθόρμητα δεν νιώθω ότι θα φύγω» είχε εκμυστηρευτεί στην κάμερα του παχνιδιού, ωστόσο το κομμάτι της λογικής ήταν μάλλον αυτό που έπρεπε να ακούσει. «Σαν λογική έχω ποσοστά να φύγω, γιατί δεν γνωρίζω πως μπορεί να με έχει δει ο κόσμος, την οπτική του γωνία. Για αυτό λέω σασπένς, είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι το Survivor» ανέφερε συγκεκριμένα ο Λάμπρος Χούτος.

Η καταπάτηση των κανόνων που εξόργισε την παραγωγή και η προειδοποίηση του Τανιμανίδη 

Στο συμβούλιο του Νησιού και λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την αποκάλυψη που συζητούσαν όλοι εδώ και λίγο καιρό. Για το απαγορευμένο φαγητό που εξασφάλισαν οι δύο ομάδες από διπλανό χωριό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής του Survivor, η παραγωγή είχε ενημερωθεί για την κίνηση των παικτών να πάνε σε ένα διπλανό χωριό και να ανταλλάξουν κουβέρτες και παπούτσια με φαγητό. Ανέφερε μάλιστα πως η ομάδα των «Διασήμων» το έκανε δύο φορές ενώ αυτή των Μαχητών μία.

Ο Τανιμανίδης τόνισε μάλιστα πως η παραγωγή δεν θα επιτρέψει ξανά να συμβεί κάτι τέτοιο και πως αν ξαναυπάρξει κρούσμα τότε θα υπάρχουν συνέπειες αφού είναι κάτι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Σε εκείνο το σημείο, πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει συμβεί μια φορά στην ομάδα των «Μαχητών» και αφορούσε ένα καρβέλι ψωμί, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε και για ένα σάντουιτς.

Πρώτα μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος εξήγησε πως παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στη νέα του ομάδα, κάτι τέτοιο έχει όντως συμβεί. «Έχει συμβεί να πάρουμε μικρή ποσότητα τροφής από έξω. Δεν αλλάζει πολλά στο στομάχι, αλλάζει στην ψυχολογία αλλά είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τους Διάσημους, το λόγο ζήτησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αναλυτικά μίλησε για ένα σάντουιτς και ένα μικρό καρβέλι ψωμί, αποδίδοντας την πράξη του σε στιγμή αδυναμίας ή υπερβολικής πείνας. «Σαφώς ήταν εκτός κανονισμών και επικίνδυνο. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική στήριξη… αλλά σταμάτησε εκεί», επεσήμανε την ίδια ώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειχνε να κουνά αρνητικά το κεφάλι της.

Η αντίδραση του Στέλιου Χανταμπάκη και το μήνυμα στους followers!

Και ενώ όλοι θεώρησαν πως ο Ντάνος ήταν αυτός που πήγε και έκανε την ανταλλαγή του φαγητού, ένα ποστάρισμα του Στέλιου Χανταμπάκη τα ξημερώματα στο Instagram, ήρθε να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα μιας και ανέφερε πως δεν ήταν ο Ντάνος αυτός που έφερε το σάντουιτς και το ψωμί ενώ παραδέχθηκε πως και ο ίδιος είχε φάει.

«Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya» σημείωσε.

 

Ο τραυματισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Μια λάθος κίνηση στον αγώνα με τον Κώστα Κοκκινάκη έθεσε τον πρώην μισθοφόρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο εκτός παιχνιδιού. Οι δύο παίκτες αγωνίζονταν για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θέλησε να περάσει όπως φάνηκε «επικίνδυνα» το εμπόδιο.

Στην προσγείωση του στα σχοινιά κατάλαβε το μέγεθος του τραυματισμού του και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Σοκαρισμένοι Μαχητές και Διάσημοι περίμεναν με αγωνία να σηκωθεί ξανά, ενώ οι γιατροί έσπευσαν κοντά του για τις πρώτες βοήθειες.

Καθόλη τη διάρκεια ο Κώστας σφάδαζε από τους πόνους, με τους γιατρούς να του το δένουν και να του βάζουν πάγο. «Ρε μου βγήκε όλο το γόνατο! Αφού το έβαλα εγώ», είπε στους συμπαίκτες του.

Η ένωση των δύο ομάδων και το πάρτυ

Με την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του παιχνιδιού και από την Κυριακή οι δύο ομάδες θα βρίσκονται πλέον σε μία παραλία. Θα μένουν ωστόσο σε διαφορετικά καταλύματα και θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στους αγώνες ως δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν γίνεται αμέσως απολύτως ατομικό. 

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έκανε λόγο για ένα «μεγάλο πάρτι» με εκπλήξεις και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες. «Είναι μία επιβράβευση για εσάς που έχετε περάσει δύσκολα. Στο πάρτι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να φάτε, να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο με καλλυντικά και θα έχουμε και έναν…  μουσικό διαγωνισμό! Όλοι οι παίκτες θα τραγουδήσετε και οι υπόλοιποι παίκτες θα βαθμολογήσετε τους συμπαίκτες σας στο τραγούδι», αποκάλυψε κάνοντας όλους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα. Μάλιστα ο διαγωνισμός αυτός θα έχει και έπαθλο, αλλά δεν τον αποκάλυψε. 


σχετικα αρθρα