current views are: 10

22 Απριλίου 2017
Δημοσίευση10:13

«Στα παιδιά ο λόγος» με καλεσμένη τη Φανή Χαλκιά

«Στα παιδιά ο λόγος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη

 

Δημοσίευση 10:13’

«Στα παιδιά ο λόγος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη

 

«Στα παιδιά ο λόγος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 22 Απριλίου 2017, στις 20:00

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

 «Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

 Εκπομπή 6η: «Φανή Χαλκιά, Γιώργος Ρεμούνδος, Τάκης Βλαστός, Λάμπρος Τσάγκας, Σοφία Κουρτίδου, Βασίλης Καζούλης, 15-50»

«Στα παιδιά ο λόγος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά να μοιράζεται με τα παιδιά τις εμπειρίες της από τον στίβο, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Στην ίδια εκπομπή, μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν ένα ιδιότυπο σεμινάριο θεάτρου, σε μία απο τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Ρεμούνδου. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής, συνυπάρχουν ο συγγραφέας Τάκης Βλαστός και ο ηθοποιός Λάμπρος Τσάγκας, εκπλήσσοντας ως «Πίθηκος» του Φρανς Κάφκα. Μαζί τους η «γυναίκα-ορχήστρα» Σοφία Κουρτίδου.

Τέλος, ο Βασίλης Καζούλης και το συγκρότημα «15-50» κάνουν τα αδύνατα-δυνατά να ανεβάσουν το κέφι και τον ρυθμό.