current views are: 14

27 Απριλίου 2017
Δημοσίευση11:14

«Ταμάμ»: Η Έλλη δεν μπορεί να δεχτεί την διπλή προδοσία

«Ταμάμ»: Παρασκευή 28 Απριλίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1  

 

Δημοσίευση 11:14’

«Ταμάμ»: Παρασκευή 28 Απριλίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1  

 

«Ταμάμ»: Παρασκευή 28 Απριλίου στις 23:00 στον ΑΝΤ1  

18 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 

Η Έλλη δεν μπορεί να δεχτεί την διπλή προδοσία. Εγκαταλείπει τον Τζέμ παίρνοντας μαζί της και την Ερμίνα. Η Μυρτώ, η Ντίνα, η Ντιλέκ και η Ευθυμία της συμπαραστέκονται όπως μπορούν. Η Έλλη τα βάζει με όλους και με όλα. Τα πάντα της φταίνε. Ο Τζέμ και η Κατερίνα κάνουν απόπειρες να της εξηγήσουν αλλά η Έλλη αρνείται να ακούσει. Ο Τεό συμπαραστέκεται στον Τζέμ και μάλιστα καταφέρνει την επανασύνδεση της μπάντας και την επαναλειτουργία του TEO’S BAR. Η Κατερίνα καταφέρνει να συναντήσει την Έλλη κι αφού της εξηγεί τι συνέβη την αποχαιρετά για πάντα. Ο Τζέμ ανίκανος να δεχτεί τον χωρισμό, μπαίνει κρυφά στο σπίτι της οικογένειας κι επιχειρεί να ρίξει μια κλεφτή ματιά στην κόρη του και στην Έλλη.

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΤΑΜΑΜ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς που έκανε τα social media να χτυπήσουν κόκκινο, στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/tamam.


σχετικα αρθρα