current views are: 11

5 Μαΐου 2017
Δημοσίευση13:16

Το «Teen City Vibe» στα Ιωάννινα

Το «Teen City Vibe» συνεχίζει  το ταξίδι του στα Ιωάννινα

Δημοσίευση 13:16’

Το «Teen City Vibe» συνεχίζει  το ταξίδι του στα Ιωάννινα

Το «Teen City Vibe» συνεχίζει  το ταξίδι του στα Ιωάννινα. Το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 17:00, στον Alpha, γνωρίζουμε μια ιστορική, μουσική πόλη, όπου πολλοί νέοι κρατούν την παράδοση μιλώντας  Ηπειρώτικα.

Εκεί, ο Γιάννης Κορφιάτης συναντά τρεις 17χρονους εφήβους, τον Κωνσταντίνο, την Αλεξάνδρα και τον Απόστολο, και τους βοηθά να φτιάξουν το καλύτερο βιντεάκι για την πόλη τους.

Ο Κωνσταντίνος ασχολείται ερασιτεχνικά με την εικόνα και τον ήχο. Διαβάζει πολλές ώρες γιατί θέλει να περάσει στην Φαρμακευτική ή την Ιατρική. Του αρέσει να ταξιδεύει και ξεχωρίζει για το χιούμορ του.

Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στο μουσικό σχολείο των Ιωαννίνων και παίζει εδώ και τέσσερα χρόνια βιολί. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, αλλά ο επόμενος της στόχος είναι να πετύχει στις Πανελλήνιες.

Ο Απόστολος πηγαίνει στη Β’ λυκείου. Τα τελευταία χρόνια κάνει κωπηλασία. Έχει κερδίσει έξι χρυσές πανελλήνιες θέσεις και το όνειρό του είναι να αγωνιστεί σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μέσα από τον πρωταθλητισμό έμαθε να παλεύει, να προσπαθεί και να μην τα παρατάει.

Μαζί, βάζουν τα δυνατά τους για να αναδείξουν την πόλη τους. Προσπαθούν να  μάθουν κωπηλασία στη λίμνη των Ιωαννίνων και κάνουν cup song στην Παλιά αγορά τραγουδώντας γνωστό ηπειρώτικο τραγούδι, με τη βοήθεια της χορωδίας του μουσικού σχολείου Ιωαννίνων. Στο νησί της Κυρά-Φροσύνης, τους περιμένει μια μικρή έκπληξη, ένα τραπέζι με βατραχοπόδαρα και χέλια. Ποιος από τους τρεις θα γευτεί αυτές τις λιχουδιές;