current views are: 7

6 Μαΐου 2017
Δημοσίευση07:10

Πύργος Αθηνών: «Depeche Mode, 1ο Athens Comedy Festival, Νύχτα Φιλοσοφίας, Tikki Bars»

Η σπουδαιότερη synthpop μπάντα του πλανήτη, οι Depeche Mode, έρχονται ξανά στην Ελλάδα 

Δημοσίευση 07:10’

Η σπουδαιότερη synthpop μπάντα του πλανήτη, οι Depeche Mode, έρχονται ξανά στην Ελλάδα 

Η σπουδαιότερη synthpop μπάντα του πλανήτη, οι Depeche Mode, έρχονται ξανά στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες για μια μεγάλη συναυλία στο Terra Vibe. O διοργανωτής του live Νίκος Λώρης και ένα από τα ιδρυτικά και πλέον δραστήρια του ελληνικού φαν κλαμπ του συγκροτήματος (Hysterika) Γιώργος Γερανιός, μιλούν για το τι θα δούμε και θα ακούσουμε στις 17 Μαΐου 2017 στη Μαλακάσα.

Το 1ο Athens Comedy Festival πραγματοποιείται το τριήμερο 19, 20 και 21 Μαΐου 2017 στο Gazarte, όπου η αφρόκρεμα των Ελλήνων stand up comedians και πολλοί ξένοι καλεσμένοι θα επιδοθούν σ’ έναν μαραθώνιο γέλιου, αλλά και σε εκπλήξεις, όπως κάποιες ιδιαίτερες παραστάσεις και σταντ απ για παιδιά. Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για το ελληνικό και παγκόσμιο στάτους της κωμωδίας, καθώς και γι’ αυτή την αθηναϊκή διοργάνωση.

Μία μοντέρνα εκδοχή του φιλοσοφείν παρουσιάζει η Νύχτα Φιλοσοφίας που διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Ινστιτούτο Γκαίτε στις 19 Μαΐου 2017. Πάνω από 3.500 Αθηναίοι αναμένεται να περάσουν από τις πύλες των δύο Ινστιτούτων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά ομιλιών και πολιτιστικών δρώμενων που προτείνουν μια νέα εμπειρία συνάντησης των εννοιών και των αισθήσεων. Για τον σημαντικό αυτό θεσμό μιλούν ο διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Mikaël Hautchamp, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Γκαίτε Matthias Makowski και ο εικαστικός Αλέξανδρος Μιστριώτης.

Ζόμπι, Μάι Τάι, Χάρικεϊν, Πίνα Κολάντα: η κουλτούρα των Tikki cocktails δεν περιλαμβάνει μόνο αλκοόλ αλλά και πολύ στυλ, όπως και πολλά χιλιόμετρα φιλμ. Ένας κινηματογραφικός κριτικός και μία δημοσιογράφος γεύσης συζητούν, σ’ ένα αθηναϊκό bar, για ταξίδια στον Ειρηνικό παρέα με ρούμι και τον… Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ.

Παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι: Γιάγκος Αντίοχος, Νίκος Βουλαλάς, Δέσποινα Ζευκιλή και Χρυσούλα Κυριακοπούλου.