current views are: 34

9 Μαΐου 2017
Δημοσίευση13:16

«Το σόι σου» με γκεστ τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου και τον Αργύρη Αγγέλου

«Το σόι σου»: Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21:00, στον Alpha

Δημοσίευση 13:16’

«Το σόι σου»: Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21:00, στον Alpha

«Το σόι σου»: Τετάρτη 10 & Πέμπτη 11 Μαΐου στις 21:00, στον Alpha

Guests: Θωμαΐς Ανδρούτσου, Αργύρης Αγγέλου

Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους έρχονται και αυτή την εβδομάδα, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται πιο αστείο, πιο απρόβλεπτο, πιο ανατρεπτικό, βρίσκοντας και πάλι μια αφορμή για να κάνει τα βράδια μας ενδιαφέροντα.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

«Πήγα σε μάγισσες»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Η Μπέλα βρίσκει ένα πάνινο κουκλάκι γεμάτο καρφίτσες στο μέρος της καρδιάς και αποφασίζει ότι βρήκε τον λόγο για τον οποίο τα αισθηματικά της πάνε από το κακό στο χειρότερο, τα τελευταία 15 χρόνια. Πεπεισμένη ότι κάποιος της έχει κάνει μάγια καλεί σε βοήθεια την μελλοντολόγο κυρία Σαντάλ που έχει εξειδίκευση σε τέτοιες περιπτώσεις. Κι ενώ όλοι στην αρχή είναι επιφυλακτικοί απέναντι της, η ίδια τους εξιστορεί λεπτομέρειες για τη ζωή τους που θα ήταν απίθανο να γνωρίζει αν δεν είχε το κληρονομικό χάρισμα. Όταν ανακαλύπτει ακόμα ένα στοιχείο μαγείας στις γλάστρες της Χαρούλας, τους καλεί όλους να φύγουν από το σπίτι για να το εξαγνίσει. Την ώρα που η κυρία Σαντάλ κάνει τη «δουλειά» της, επιστρέφει ο Βαγγέλης στο σπίτι και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά…

Στο ρόλο της κυρίας Σαντάλ, η Θωμαΐς Ανδρούτσου

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

«Η νύχτα των δολοφόνων»

Σενάριο: Γιάννης Διακάκης

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Ο Σάββας, η Λυδία, ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία θα περάσουν το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του Μενέλαου για να του κάνουν παρέα, μιας που η Αλεξάνδρα δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τη Νέα Υόρκη. Θα μαγειρέψουν, θα δουν ταινίες, θα πιουν κοκτέιλ, θα παίξουν επιτραπέζια και θα περάσουν ένα ήσυχο διήμερο… ή μήπως όχι; Τι σχέση έχει ο καινούριος γείτονας, που χτυπάει την πόρτα τους μέσα στη νύχτα για να ζητήσει βοήθεια, με έναν μανιακό δολοφόνο που σκοτώνει τα θύματά του με κατσαβίδι, σκορπώντας τον πανικό στην περιοχή της Κηφισιάς όπου έχει εντοπιστεί; Μπορεί ο καινούριος γείτονας να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μανιακό δολοφόνο; Βρίσκονται η ζωή της οικογένειας Τριανταφύλλου σε κίνδυνο ή μήπως είναι όλα μέσα στο μυαλό τους;

Στο ρόλο του Δημήτρη, ο Αργύρης Αγγέλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.