current views are: 11

23 Αυγούστου 2017
Δημοσίευση16:09

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Φ. Βρυώνης, το δείπνο και το κραγιόν!

Το μίτινγκ της απελπισίας για την ξανθιά ενζενί, η έξοδος και οι υποσχέσεις του πρώην καναλάρχη που έμειναν στον αέρα

Δημοσίευση 16:09’

Το μίτινγκ της απελπισίας για την ξανθιά ενζενί, η έξοδος και οι υποσχέσεις του πρώην καναλάρχη που έμειναν στον αέρα

Το μίτινγκ της απελπισίας για την ξανθιά ενζενί, η έξοδος και οι υποσχέσεις του πρώην καναλάρχη που έμειναν στον αέρα

Από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τελείωσε από τον Alpha-το πάρτι για το «χαρμόσυνο» γεγονός κράτησε μέρες-το τηλεοπτικό της μέλλον ήταν και παραμένει αβέβαιο.

Αναζητώντας την επόμενη τηλεοπτική της στέγη, η ξανθιά που «άλωσε» για πέντε περίπου χρόνια τον Alpha-ένεκα της ιδιαίτερης συμπάθειας που της είχε ο κύριος Δημήτρης Κοντομηνάς αν και στο χωριό μου την λένε αλλιώς-ικέτεψε τον Γιάννη Λάτσιο αρχικά.

Ο τελευταίος την ήθελε μεν στο Nomads αλλά η Κωνσταντίνα απαίτησε και εκπομπή σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, οπότε η σεμνή τελετή έλαβε τέλος γρήγορα.

Τελικά όμως λίγες εβδομάδες πριν ο Φίλιππος Βρυώνης πει το «ναι» στον Ιβάν Σαββίδη η χαριτόβρυτος πλατινομαλλούσα κατάφερε να τον συναντήσει στο «Ε».

Μετά από το προσωπικό τους τετ-α-τετ που διήρκησε μία ώρα και κάτι λεπτά, ο επιχειρηματίας βγήκε μαζί της από το γραφείο του και φέρεται να είπε σε στενούς συνεργάτες του να βρουν κάτι για την Σπυροπούλου.

Ακολούθησε δείπνο με την νεαρά σε γνωστή ψαροταβέρνα των Νοτίων Προαστίων σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν το οποίο τέλειωσε αργά, πολύ αργά σύμφωνα με τις πηγές μου.

Μόνο που την επομένη οι συνεχείς κλήσεις της Σπυροπούλου στον Φίλιππο Βρυώνη παρέμειναν χωρίς απάντηση, όλη την ημέρα και η απελπισία της έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν κατάλαβε ότι ούτε το δείπνο που κράτησε μέχρι αργά βοήθησε.

Όταν μάλιστα έγινε γνωστή η πώληση του καναλιού, η αποκαθηλωμένη ξανθιά barbie, προέβη στην κίνηση-ματ.

Φέρεται να πήρε ξανά τηλέφωνο τον επιχειρηματία ζητώντας του να την βοηθήσει λανσάροντας ένα κραγιόν που θα φέρει την υπογραφή της, σκεπτόμενη προφανώς ότι η μπογιά της περνάει ακόμη.

Απάντηση δεν έχει πάρει ακόμη αλλά αν γίνει το deal ένα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο με το κραγιόν της.

Ότι θα φεύγει, όπως έφυγε από πάνω της η όποια ψεύτικη λάμψη είχε, ένα κορίτσι που ανέβηκε σε χρόνο dt με τον δικό της τρόπο, αγνοώντας πιθανότατα ότι η πτώση της, θα ήταν απείρως πιο εκκωφαντική από την άνοδό της…