current views are: 7

4 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση13:39

Μέχρι κεραίας: Snow λέγεται ο μικρούλης που έγινε το 6ο μέλος της οικογένειας Χατζηνικολάου…

Ολα τα τηλεοπτικά νέα μαζεμένα διά χειρός Ντέπυς Γκολεμά…

Δημοσίευση 13:39’

Ολα τα τηλεοπτικά νέα μαζεμένα διά χειρός Ντέπυς Γκολεμά…

@χθες είχαμε απεργία την οποία με χαρά αντιμετωπίζουν οι τηλεθεατές. Τη θέση των ειδήσεων παίρνουν συνήθως ελληνικές κωμωδίες. Ότι και τις άλλες μέρες δηλαδή…..

@με ανακοίνωσή του ο όμιλος της REAL ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χρήστου Μπάρλα στενότατου εδώ και πάρα πολλά χρόνια – από την εποχή του MEGA- συνεργάτη του Νίκου. Μαζί με τον Δημήτρη Μιχαλέλη αποτελούσαν το δίδυμο προστασίας του αφεντικού. Όποιος γνωρίζει τα τηλεοπτικά γράφει και βιβλίο….

@ προσωπικά δεν τον συμπάθησα ποτέ, σε αντίθεση με τον Δημήτρη που κάνει τη δουλειά του αλλά είναι ευγενής. Ο Νίκος τον είχε στηρίξει πάρα πολύ τον Μπάρλα, και μάλιστα είχε θέσει και βέτο την εποχή του ALPHA όταν ο Κοντομηνάς είχε πει το περίφημο ΄σιγά να μη μας πει τι πρόγραμμα θα κάνουμε ΕΝΑΣ Μπάρλας’. Τότε είχαν αποχωρήσει και οι τρεις!…..

@ Λέγεται ότι ο λόγος της αποχώρησης του είναι οικονομικός. Ο παντοδύναμος Χρήστος Μπάρλας με επιστολή του ζήτησε να αποχωρήσει επειδή δεν άντεχε άλλο να είναι απλήρωτος. Άνθρωπος με οικογένεια είναι θα έχει τα δίκια του….

@ να ελπίζουμε ότι είπε και ένα ευχαριστώ. Γιατί αν δεν συναντούσε τον Νίκο στο δρόμο του, θα παρέμενε ο συντάκτης των 3.000 ευρώ που έπαιρνε στο MEGA, πριν από 20 χρόνια…..

@ τη θέση του πήρε ο εταίρος πιστός Δημήτρης Μιχαλέλης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.…

@ γνωρίζετε ότι ο Ντανιέλ Μπατίστα είναι κολλητός φίλος του Διονύση Παναγιωτάκη που έχει το Action24; Μάλιστα σε δύσκολες εποχές για τον δεύτερο είχε με έργα αποδείξει τη φιλία του αναλαμβάνοντας τη προεδρεία εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών. Ο «Γκούλιτ των φτωχών» όπως έλεγαν τον Ντανιέλ ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και από το φαίνεται και άνθρωπος.     

@ τι κοινό μπορεί να έχει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με το Voice; Κανένα. Στο πρώτο πάει όλη η σαβούρα του δεύτερου….

@Το λέω από τώρα που είναι νωρίς. Ο Γρηγόρης είναι καλύτερος παρουσιαστής από τον Σάκη Τανιμανίδη. Στυλιστικά υποφέρει. Κάποιος να του δώσει μια βερμούδα της προκοπής παιδιά….

@ τελικά μερικές φορές τα χρήματα δεν κάνουν την επιτυχία. Ξοδεύονται εκατομμύρια για το NOMADS στις μακρινές Φιλιππίνες και η τηλεθέαση είναι σε μέσο όρο 27% και έρχεται ένα πάμφθηνο προϊόν το  shopping και κάνει 18%… αδικία…

@ συνέντευξη έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα και ανάμεσα σε άλλα είπε πως  «όταν είδε τον άνδρα της στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ χωρίς να τον γνωρίζει» είπε «εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ». Έτσι γίνονται τα πετυχημένα deals! 

@ το καλύτερο για το τέλος! Η Ελένη εν όψει πρεμιέρας πάει τακτικά στην Αισθητικό της. (ξέρω που αλλά δε λέω)…. Διάβασα λοιπόν ότι κάνει μάσκες με οξέα φρούτων, ειδικά λεμφικά μασάζ και πως είπε κάπου ότι αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της. Και μένα Ελενίτσα μου άμα μου παστώνανε τη μούρη κάθε μέρα με βατόμουρα, κουκλίτσα θα ήμανε…