current views are: 14

6 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση18:03

Nomads: Απόψε η ομαδική ασυλία – Δείτε φωτογραφίες!

Εκείνος με τη σειρά του θα τη στείλει στον συμπαίκτη που θα βρίσκεται στο επόμενο φιλέ και ούτω καθεξής.

Δημοσίευση 18:03’

Εκείνος με τη σειρά του θα τη στείλει στον συμπαίκτη που θα βρίσκεται στο επόμενο φιλέ και ούτω καθεξής.

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα ομαδικής ασυλίας μεταξύ των ομάδων της Φωτιάς και των Ωκεανών. Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει ασυλία για όλη την εβδομάδα, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα προτείνει (με ομαδική ψηφοφορία) τον πρώτο μονομάχο για το αγώνισμα της Πέμπτης.

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν καλάθια στη μπασκέτα. Οι δυο ομάδες θα παίξουν ξεχωριστά και στον κάθε γύρο θα συμμετέχουν όλοι οι παίκτες. Ξεκινώντας θα πρέπει να φορέσουν την ειδική ξύλινη ρακέτα και με αυτήν να χτυπήσουν την μπάλα για να τη στείλουν στους συμπαίκτες τους που θα είναι πίσω από το φιλέ.

Εκείνος με τη σειρά του θα τη στείλει στον συμπαίκτη που θα βρίσκεται στο επόμενο φιλέ και ούτω καθεξής. Στο τέλος θα βρίσκεται ο 7ος συμπαίκτης τους, όπου θα πρέπει να πιάσει την μπάλα και από την ειδική εξέδρα να βάλει καλάθι στη μπασκέτα. Οι παίκτες δεν μπορούν να πιάσουν την μπάλα με τα χέρια τους, εκτός από τον παίκτη που θα βρίσκεται στη μπασκέτα. Αν η μπάλα πέσει κάτω, ή ο συμπαίκτης τους  δεν καταφέρει να την πιάσει, τότε θα ξανά αρχίσουν. Αν βγουν έξω από την περιμετρική γραμμή του γηπέδου, θα θεωρηθεί φάουλ και θα πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι.

Θα παίξουν 10 δίλεπτα σετ η κάθε ομάδα και σκοπός είναι να σκοράρουν τα περισσότερα καλάθια. Η ομάδα με τους περισσότερους πόντους θα κερδίσει την ασυλία.