current views are: 5

4 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση08:48

Άνευ προηγουμένου κόντρα Π. Κωνσταντινέα – Α. Γεωργιάδη

Ακούστηκαν πολύ βαριά λόγια και από τους δύο πολιτικούς.

Δημοσίευση 08:48’

Ακούστηκαν πολύ βαριά λόγια και από τους δύο πολιτικούς.

Σφοδρή κόντρα, με βαριές κουβέντες επί προσωπικού, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέα. 

Μάλιστα, στην πορεία της συνομιλίας, η οποία έγινε στον ΑΝΤ1, τα πνεύματα οξύνθηκαν τόσο πολύ που χρειάστηκε η παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του για να τους κάνει να ηρεμήσουν… 

Ένα μόνο χαρακτηριστικό δείγμα της κουβέντας έχει ως εξής:

Κωνσταντινέας: Δεν έχω δει μεγαλύτερο πολιτικό μπιφτεκά από εσάς. Όπου φτύνετε, γλείφετε. Γνωρίζετε ότι στη ΝΔ τριάντα βουλευτές αυτή τη στιγμή κάνουν λευκή απεργία; Μου μιλάτε για συσπείρωση; Γιατί σε ομιλίες σας τα αντικειμενικά σας κριτήρια ήταν αν σηκώνει σπαγγάτο ή όχι; Μπορεί να έχετε μια άλλη φιλοσοφία από το ”Dancing with the stars” αλλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Γεωργιάδης: Αυτό τώρα είναι πολιτική συζήτηση; Θα προσβάλλει τη γυναίκα μου στον ΑΝΤ1 και το σόου του ΑΝΤ1;

Κωνσταντινέας: Μα είναι ατζέντης ο κύριος, δεν είναι πολιτικός.

Γεωργιάδης:  Καταρχάς χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε αυτούς που ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο για να είναι στη Βουλή.  Όταν κ. Κωνσταντινέα είσαι ο άνθρωπος που χορεύει στην Πάολα μέχρι τις 6 το πρωί, όταν είχαμε νεκρούς στη Μάνδρα, το να κάνεις υποδείξεις σε εμένα ήθους πάει πολύ. Αυτή είναι καθαρά πολιτική επίθεση.
Κωνσταντινέας: Εγώ δεν πήγα τη γυναίκα μου στο Σίδνει με λεφτά των ομογενών. 

Γεωργιάδης: Η υποκρισία σας δεν έχει όρια. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που υπήρξαν στην Ελλάδα. Στους νεκρούς πάνω πήγες. 

Α. Γεωργιάδης: Έζησα την απόλυτη καφρίλα

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε και την δυσαρέσκειά του στο Twitter για το περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το ως ”απόλυτη καφρίλα”.