current views are: 9

20 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:19

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος “έφυγε” από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 43 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Δημοσίευση 05:19’

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος “έφυγε” από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 43 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Σήμερα το πρωί είπαν το τελευταίο “αντίο” συγγενείς και φίλοι στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 43 ετών. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα ενώ η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου έδωσε το παρών πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Γιώργος Παπαχρήστος, η Σία Κοσιώνη κλπ. Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης όντας συντετριμμένος από τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, «λύγισε» την ώρα που εκφωνούσε τον επικήδειο λόγο«Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της. Καλό ταξίδι» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος “έφυγε” από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 43 ετών,  από ανακοπή καρδιάς.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον ΣΚΑΪ και κάλυπτε το πολιτικό ρεπορτάζ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο, και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο ΓΝΜ Έλενα Βενιζέλου και Αλεξάνδρα. (αρ. λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).

Πηγή φωτό: ΑΠΕ – ΜΠΕ