current views are: 12

19 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση12:39

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο DOT

Dot. στις 18:00 στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση 12:39’

Dot. στις 18:00 στον ΣΚΑΪ.

Η εβδομάδα τελειώνει και η παρέα του Dot. ετοίμασε, για αυτό το Σαββατοκύριακο, δυο πλούσιες σε θεματολογία εκπομπές με καλεσμένους έκπληξη!

Η Μαρία Μπεκατώρου σε μια ενδιαφέρουσα εξομολόγηση

Το Σάββατο στις 18:00 η Νάνσυ και ο Θανάσης υποδέχονται στον όμορφο καναπέ τους τη Μαρία Μπεκατώρου. Άραγε θα “χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια της” με τη συζήτηση που θα κάνει με τους οικοδεσπότες του Dot.; Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για την πρωτόγνωρη εμπειρία του πάνω στο θεατρικό σανίδι του Grease. Η Έμιλυ Φυρίγου, το κορίτσι που ξεχώρισε στο Voice διηγείται τη συγκινητική της ιστορία. Ο Γιάννης Αποστολάκης φροντίζει για το μεσημεριανό μας γεύμα ενώ ο Μάνος Βυνιχάκης και η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου δίνουν tips ομορφιάς τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά μας.

Το Dot. προετοιμάζεται για τη πρεμιέρα του Survivor

Την Κυριακή – λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2018 – έρχεται στον καναπέ του Dot. ο μεγάλος νικητής του περσινού Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος. Τι βιβλίο γράφει; Πώς αντιμετωπίζει το φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media και ποια είναι τα χαρακτηρισιτκά της γυναίκας που θα μπορούσε να του κλέψει την καρδιά για πάντα, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα απαντήσει. Και επειδή θέλουμε ακόμα περισσότερο Survivor, ο ράπερ BO γυμνάζεται στο πάρκο εξηγώντας μας γιατί έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στο Survivor παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Πανόπουλος δίνει το στίγμα της εβδομάδας με την έλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο και ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια ιδιαίτερη συνταγή άκρως γευστική και λαχταριστή.

Για το τέλος της εκπομπής έχουμε κρατήσει την ιστορία της γυναίκας που έφερε στην Ελλάδα την “Bikram Yoga”. Ένα κοριτσίστικο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επίσης, η χειρούργος ωτορινολαρυγγολόγος Ανατολή Παταρίδου, εξηγεί πώς θα διορθώσουμε όλες τις παθήσεις της μύτης σε ένα μόνο χειρουργείο.