current views are: 25

15 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση17:08

Έφυγε από το EPSILON ο Γιώργος Σφακιανάκης!

«Πέρασα όμορφα και γνώρισα ωραίους, κυρίως στην ψυχη ανθρωπους»​

Δημοσίευση 17:08’

«Πέρασα όμορφα και γνώρισα ωραίους, κυρίως στην ψυχη ανθρωπους»​

Παρελθόν αποτελεί από το EPSILON ο Γιώργος Σφακιανάκης. Τη φετινή χρονιά, εργάστηκε ως δημοσιογράφος των εκπομπών “2 στις 2” και “Artbox”.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας του με το κανάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αγάπες σας ανακοινώνω πως δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV.

«Πέρασα όμορφα και γνώρισα ωραίους, κυρίως στην ψυχη ανθρωπους, που έκτισαν με αγαπη ενα καναλι απο το μηδεν. Περασα σχεδον απ ολα τα ποστα του: Αρχισυνταξια, συντακτης,υπευθυνος καλεσμενων,παρουσιαστης,πανελιστας,φιλος,συναδελφος,αδελφος. Ηταν 4 γεματα ομορφες εικονες χρονια. Ξεκινησαμε απο το Περιστερι και φτασαμε Μελισσια.

Κέρδισα αρκετα. Κυρίως την αγάπη των τεχνικών και των δημοσιογραφων κι αυτα κρατω. Έχει σπουδαίους ανθρωπους αυτος ο σταθμος

(Δημοσιογραφους,Εικονοληπτες,μοντερ, παραγωγους μακιγιαζ,κομμωτες,φυλακες,καθαριστριες,τηλεφωνικο κεντρο,κυλικειο,ηλεκτρολογους κ.α) Ενα δημοσιο ευχαριστω στη Nana Palaitsaki και στη Marialena Andreou που με γέμισαν με την απιστευτη ανθρωπια τους και με ανέχτηκαν για αρχισυντακτη τους.

Ένα τεράστιο ευχαριστω στην πρώτη μου διευθυντρια για το Epsilon Κυρια Rania Matafia, ενα ευχαριστω απο καρδιάς στον Menios Fourthiotis για οσα μου αναγνώρισε και καθε χρονο μου εμπιστευοταν τον «αερα» και το κοντρολ του σταθμου. Ενα μεγαλο με αγαπη ευχαριστω στην ΚΥΡΙΑ Φωτεινη Γεωργαντα. Ενα αγαπησιαρικο ευχαριστω στην υπεροχη Natalia Germanoy που με ανεχθηκε στο «Μη χανόμαστε» και στο «Namaste».

Ένα μεγάλο πολυ μεγαλο φιλι στα υπεροχα πλασματα που τα καλοκαίρια ημουν ο Αρχισυντακτης τους και περνουσαμε ομορφα Ολγα Λαφαζανη, Βίκυ Παπαλουκα αλλα και τον Γιώργο Πολυχρονιου που του ζάλιζα τα αυτια απο τη θεση του κοντρολ. Και τον Τρυφωνακο Σαμαρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστίνα Λαμπίρη για τα θαύματα που ζήσαμε στο «La BiriBiri»

Για το τέλος, ενα ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στο λατρεμένο μου κορίτσι Tzortzela Kosiava για τα οσα ζησαμε το καλοκαίρι στο «Mατσες Μουτσες» Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νέο οικονομικό διευθυντή του Epsilon Tv κυριο Δημητρη Δημαρελη για την υποστήριξη αρχές Σεπτεμβρη . Κι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε δυο τύπους που φρόντισαν να μου υπενθυμισουν οτι θα πρεπει να συνεχίσω να ειμαι άνθρωπος και να προσφερω την πολυτιμη βοηθεια μου ακόμη κι αν προδοθώ. Παμε για αλλα….»