current views are: 7

27 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:14

Survivor 2: Το «ξεκατίνιασμα» των Διασήμων – Η Σπυροπούλου ξεμπροστιάζει την Χατζίδου!

Πέφτουν οι μάσκες στην ομάδα των Διασήμων!

Δημοσίευση 10:14’

Πέφτουν οι μάσκες στην ομάδα των Διασήμων!

Μέχρι τώρα μας απασχολούσαν οι κόντρες στην ομάδα των Μαχητών όμως όπως φαίνεται και στην ομάδα των Διασήμων το κλίμα είναι τεταμένο!

Τελικά φαίνεται πως οι νίκες στην ομάδα δεν φερνουν ευημερία!

«Εκτός τόπου και χρόνου είναι η Κωνσταντίνα», θα πει η Ελένη Χατζίδου. «Περνάμε δύσκολες ώρες εδώ και στην φάση που είναι τα αγωνίσματα σκεφτόμαστε αυτό. Δε θέλουμε πειράγματα και σκουντήματα. Η Κωνσταντίνα σήμερα μου τράβηξε τα μαλλιά και της μίλησα απότομα».

Η Χατζίδου στην επόμενη σκηνή προσβάλλει την Σπυροπούλου που της αγγίζει τα μαλλιά και απειλεί να την χτυπήσει με περισσή αγένεια αλλά η Ντίνα απαντά με νόημα λέγοντας πως μπροστά στην κάμερα δεν τα λέει αυτά.

«Ολοι είναι Παναγίες μπροστά στις κάμερες» θα πει η Ντίνα την ώρα που το τρίο Δαλάκα – Ξένια – Χατζίδου την «θάβουν» ανελέητα. Προφανώς ξεχνούν ότι ο κόσμος βλέπει, κυρίως την Χατζίδου, η οποία μάλιστα δηλώνει πως δεν μπήκε στο παιχνίδι για να ξεκατινιαστεί…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κατερίνα Δαλάκα είναι σε μόνιμη διαμάχη, οι σπόντες πέφτουν βροχή και το πρωινό η ένταση κορυφώνεται. Η Χατζίδου τραβάει το σκοινί όσο μπορεί την ώρα που η Σπυροπούλου εντέχνως κάνει ντρίπλα και αποφεύγει τον καυγά.