current views are: 14

3 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:47

Ποιους υποδέχτηκε ο Έκτορας Μποτρίνι στο opening του εστιατορίου του Hell’s Kitchen;

Στο 1o επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι, οι sous chef, Νικόλαος Μπίλλης και Κωνσταντίνα Διβόλη, μαζί με τους 20 διαγωνιζόμενους θα υποδεχτούν τους πρώτους celebrity καλεσμένους

Δημοσίευση 13:47’

Στο 1o επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι, οι sous chef, Νικόλαος Μπίλλης και Κωνσταντίνα Διβόλη, μαζί με τους 20 διαγωνιζόμενους θα υποδεχτούν τους πρώτους celebrity καλεσμένους

Το Hell’s Kitchen, το κορυφαίο ριάλιτι μαγειρικής, με διαγωνιζόμενους επαγγελματίες μάγειρες, ανοίγει τις πόρτες του, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στο 1o επεισόδιο, ο Έκτορας Μποτρίνι, οι sous chef, Νικόλαος Μπίλλης και Κωνσταντίνα Διβόλη, μαζί με τους 20 διαγωνιζόμενους θα υποδεχτούν τους πρώτους celebrity καλεσμένους.

Στην εντυπωσιακή σάλα του Hell’s Kitchen, θα γευματίσουν για πρώτη φορά οι: Μαρία Μπεκατώρου, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Σάββας Πούμπουρας, Δωροθέα Μερκούρη, Μιχάλης Σεΐτης, Άνθιμος Ανανιάδης, Κώστας Τσουρός, Άννη Πανταζή, Βίκυ Κάβουρα, Βασιλική Μιλλούση, Μιχάλης Ζαμπίδης, Όλγα Πηλιάκη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Μάνος Πίντζης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Δήμητρα Φραντζή, Μπάγια Αντωνοπούλου Μαντώ Γαστεράτου, Τζένη Μελιτά, Τόνια Φουσέκη, Εύη Ιωαννίδου Σοφία Τουντούρη.

Οι 20 διαγωνιζόμενοι θα προετοιμάσουν και θα σερβίρουν τα πρώτα τους πιάτα. Ποιοί θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πρώτων τους καλεσμένων και ποιοί όχι; Ποιοί αποδεικνύονται οι πιο απαιτητικοί πελάτες; Πώς είναι το κλίμα στην κουζίνα του Hell’s Kitchen; Και, σε ποιόν παίκτη θα ζητήσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κρεμάσει τη στολή του μάγειρα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Η συνέχεια στην πρεμιέρα του Hell’s Kitchen, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

ΤΟ HELL’S KITCHEN ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ:

Αξίζει να σημειωθεί πως για την παραγωγή του Hell’s Kitchen απασχολούνται 140 άτομα (παραγωγή- τεχνικοί- σύνταξη), χρησιμοποιούνται 43 κάμερες HD, 3 τηλεοπτικά control, 12 σουίτες μοντάζ, 70 μικρόφωνα, 25.000 μέτρα καλώδια, οι εγκαταστάσεις έχουν εμβαδό 1.500 τμ, ενώ χρειάστηκαν περίπου 50 μέρες για το στήσιμο του εντυπωσιακού και ειδικά διαμορφωμένου χώρου που στεγάζεται το εστιατόριο αλλά και το σπίτι που φιλοξενεί τους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

20 φιλόδοξοι μάγειρες (10 άνδρες και 10 γυναίκες), καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου.

Ο νικητής θα κερδίσει μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και 30.000€.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο αρχικά, ομάδες, στη μπλε οι άντρες και στην κόκκινη οι γυναίκες. Μέρος των δοκιμασιών θα αναδεικνύει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα κερδίζει ένα έπαθλο εκτός σπιτιού και εστιατορίου, ενώ η χαμένη θα περνάει μια δοκιμασία αγγαρείας.

DINNER SERVICE

Για τις υπηρεσίες δείπνου, οι παίκτες προετοιμάζουν το εστιατόριο και αναλαμβάνουν τα πόστα τους. Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει 40 άτομα (πελάτες) και κάθε επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ο Chef αποφασίζει ποια ομάδα τα πήγε καλά και ποια όχι κατά την διάρκεια του Dinner Service. H χαμένη ομάδα της βραδιάς ψηφίζει (αρνητικά) δυο υποψήφιους μάγειρες προς αποχώρηση. Είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του Chef να προτείνει περισσότερους από δυο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση. Αυτό θα το ορίζει από τη συμπεριφορά και την απόδοση των ομάδων στο Dinner service.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο Chef τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με ένα σύντομο μαγειρικό τεστ.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Ο Chef αποφασίζει ποιος από τους 2 υποψήφιοι μάγειρες θα αποχωρήσει. Ζητά τη στολή του παίκτη που αποχωρεί. Οι υπόλοιποι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι του Hell’s Kitchen.