Αυτό το Σάββατο στο Kitchen Lab, υγιεινές και πλούσιες σε γεύση συνταγές υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που ετοιμάζουμε το φαγητό μας κατά τη διάρκεια της νηστείας.
Παραδοσιακά, ζουμερά και λαχταριστά Σουτζουκάκια νηστίσιμα αλλά και μία Νηστίσιμη ζεστή σαλάτα με φασολάκια θα γίνουν οι αγαπημένες επιλογές για κάθε στιγμή.
Την Κυριακή ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί γεμίζοντας γλυκοπατάτες, αβοκάντο, μανιτάρια και μελιτζάνες. Τέσσερις συνταγές με έντονο χρώμα, ξεχωριστή γεύση και πλούσιο άρωμα. Γλυκοπατάτες γεμιστές με σολομό, Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί, Αβοκάντο γεμιστό με γαλοπούλα και αυγά αλλά και Ψητές γεμιστές μελιτζάνες συνδυάζουν ξεχωριστά υλικά και υπόσχονται ένα αποτέλεσμα που θα μας ενθουσιάσει.
ολες οι ειδησεις
- Συνελήφθη 69χρονος δραπέτης: Εξαπατούσε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που ενοικίαζε
- Άμστερνταμ: Μέτρα για τον περιορισμό του υπερτουρισμού – Απαγορεύει να χτιστούν νέα ξενοδοχεία
- ΠΟΥ: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
- Σίφνος: Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr