Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες μας ταξιδεύουν στη χώρα όπου η ζαχαροπλαστική έχει αναδειχθεί σε επιστήμη και τα γλυκά σε έργα τέχνης! Μιλάμε φυσικά για τη Γαλλία που έχει χαρίσει στον κόσμο μερικά από τα πιο διάσημα και αγαπημένα γλυκίσματα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος, ξεναγός μας σε αυτό το γλυκό ταξίδι, θα μοιραστεί μαζί μας τη δική του εκδοχή για το περίφημο μιλφέιγ που περιλαμβάνει και πραλίνα φουντουκιού. Θα μας δείξει ακόμα πώς φτιάχνονται τα υπέροχα καραμελωμένα φουντούκια που στολίζουν το μιλφέιγ του, αλλά και πώς γίνεται η πιο νόστιμη ψητή κρέμα βανίλιας ή φλαν παριζιέν.
Μια γλυκιά λύση για να περάσετε ένα σαββατιάτικο απόγευμα σε κάποιο σικ ζαχαροπλαστείο, χωρίς όμως να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας.
ολες οι ειδησεις
- Αποκάλυψη-βόμβα για την Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας
- Δήμος Αθηναίων: Κλείνει 12 παιδικές χαρές για λόγους ασφαλείας – Αιχμές κατά Μπακογιάννη
- «Αδιάκριτος» επιβάτης φωτογράφισε τον Αλέξη Τσίπρα σε πτήση – Το rebranding που μελετούσε στο αεροπλάνο
- Hot η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νυχτοπερπατήματα με αβυσσαλέο ντεκολτέ!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr