current views are: 12

26 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση19:00

Η Μεγάλη Συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε: «Παίξε Τσιτσάνη μου…»

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δημοσίευση 19:00’

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, διοργανώνοντας συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αγώνες δρόμου και διάφορες άλλες εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, που μετατρέπονται αυτομάτως σε τρόφιμα.

Φέτος παρουσιάζει στις 4 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου…» στην οποία θα συμμετέχουν μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με την υποστήριξη του ΜΕΛΩΔΙΑ 99,2 αφιερώνεται στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά θα γεμίσει με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γλυκερία, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Ρίζου, η Μαρίνα Σάττι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Την πρώτη φορά το 2016, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ απευθύνθηκε στον συνθέτη – μαέστρο, λάτρη της αισθητικής και δημιουργικής έκφρασης, στον μουσουργό Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας. Τη δεύτερη φορά, το καλοκαίρι του 2017, με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι», ο Διονύσης Σαββόπουλος μας παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα. Φέτος, ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προλογίσει τη συναυλία, ενώ ο Γρηγόρης Βαλτινός θα είναι ο αφηγητής.

Στη μεγάλη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου…» ο Γιώργος Νταλάρας έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια, και ο Σταμάτης Φασουλής θα σκηνοθετήσει την παράσταση.

Στόχος της συναυλίας είναι η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με την βοήθεια των δεκάδων χιλιάδων θεατών που αναμένουμε, χρήματα τα οποία θα μετατραπούν αυτομάτως σε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το βράδυ της συναυλίας το μετρό (Γραμμές 1,2 και 3), το τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα παρατείνουν το ωράριο της λειτουργίας τους μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό που θα παρακολουθήσει τη συναυλία.

Όσοι θέλετε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας, εκτός από τη Viva.gr, το site του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων, έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράσετε και έξω από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, από την Τετάρτη 27 Ιουνίου.


σχετικα αρθρα