current views are: 10

11 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση14:00

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα – Όλα όσα θα δούμε τη φετινή σεζόν!

Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν φιλοδοξεί να αναδείξει ένα καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα.

Δημοσίευση 14:00’

Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν φιλοδοξεί να αναδείξει ένα καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, ο Τζώρτζης Ποφάντης,  Γενικός Διευθυντής Προγράμματος ΑΝΤ1 TV, συνάντησε εκπροσώπους των media και έδωσε «μία πρώτη γεύση» για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη σεζόν 2018-2019.

Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν φιλοδοξεί να αναδείξει ένα καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα. Δυνατές σειρές και πρωτότυπες παραγωγές είναι μόνο κάποια απ’ όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη νέα σεζόν, ο Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε κάθε στιγμή που ο τηλεθεατής γυρίζει στον ΑΝΤ1, να βλέπει ένα πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα. Οι τηλεθεατές έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον ΑΝΤ1 κι εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές. Το φετινό περιεχόμενο του προγράμματος μας, αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή!».

Συγκεκριμένα για την πρωινή ζώνη, η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, θα συνεχίσει να μας συντροφεύει καθημερινά, ενώ το «ΠΡΩΙΝΟ» με τη Φαίη Σκορδά θα είναι κοντά μας πιο ανανεωμένο και ενισχυμένο τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και προσώπων.

Στην απογευματινή ζώνη, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την προβολή του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο ήδη σημειώνει εξαιρετική πορεία. Στην απογευματινή ζώνη θα έχουμε επίσης και το game show, το “Still Standing”, με τη Μαρία Μπεκατώρου, όπου πήρε το πράσινο φως και για την νέα σεζόν.

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων συνεχίζει στις 20.00, με τον Νίκο Χατζηνικολάου 

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή σεζόν την απόλυτη πρόκληση, το Nomads, ένα adventure reality show. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα επιβίωσης τα οποία τα γυρίσματα θα γίνουν Μαδαδασκάρη. Κάθε μέρα στο Nomads είναι και μία μάχη, γεμάτη προκλήσεις.

Μία νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται στο prime time zone, με τίτλο «Πέτα τη Φριτέζα», θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα και όπως μας υποσχέθηκαν οι υπεύθυνοι του καναλιού, θα έχει πολύ γέλιο!

Ο σταθμός του Αμαρουσίου κάνει δυνατό come back και στα σίριαλ. Η δραματική σειρά  «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα μας κρατά καθημερινά συντροφιά και θα μας καθηλώνει με τις γρήγορες, ανατρεπτικές της εξελίξεις.

Άλλη μια σειρά που θα σαρώσει είναι η «Επιστροφή». Μια Αμερικάνικη σειρά δράσης , 60 επεισοδίων, με έντονες σκηνές, δολοπλοκίες και μυστήριο.

Στο late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα αλλά και το Βινυλιο, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να παρατηρούν το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι και να σχολιάζουν την επικαιρότητα με τη δική τους ματιά. Οι συγκεκριμένες εκπομπές αποτελούν βασική στρατηγική επιλογή για τον ANT1.

Νέα προσθήκη, το ολοκαίνουριο μουσικό τηλεπαιχνίδι Beat Buzzer με τον Γιώργο Μαυρίδη. Το συγκεκριμένο show θα βασίζεται σε ένα διαφορετικό φορμάτ τηλεπαιχνιδιών από τα καθιερωμένα και θα αποτελείται από μία θεματολογία που εκτός από πολύ γέλιο θα περιλαμβάνονται και πολλές ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές ενότητες.

Ακόμη, ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν έρχεται το «Όσα γνωρίζει η πεθερά».

«Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη. Τέλος, τα «Εγκλήματα Πάθους», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη, μία αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Και φυσικά η εκπομπή “VICE”, θα συνεχίσει να προβάλλει στον ΑΝΤ1, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του “VICE”, ελληνικής και ξένης παραγωγής, με τη χαρακτηριστική δημοσιογραφική ματιά του, όπως είναι, χωρίς φίλτρα

Παράλληλα, έγινε και μία πρώτη αναφορά σε κάποια από τα projects που θα παρουσιάσει ο ΑΝΤ1 το 2019, όπως το “Football Stories”, με τον Γιώργο Λέντζα, τις «Άγριες Μέλισσες» μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο του 1958, το “Comedy Room” σε συνεργασία με το Netwix, που θα δίνει βήμα στους κορυφαίους stand up κωμικούς της χώρας και το “Ninja Warrior”, ένα νέο, δυναμικό παιχνίδι δράσης.

Με πρωτότυπα concept, καινοτόμες προτάσεις, νέα παιχνίδια, σειρές, shows και πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ στη φαρέτρα του προγράμματός του ANT1, ο Τζώρτζης Ποφάντης έδωσε ένα «preview» για μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανανεωμένη τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και περιεχομένου.

Προσεχώς… στον ΑΝΤ1!