current views are: 11

22 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση15:23

Άρωμα γυναίκας στην τηλεόραση

Όλες πλην της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή χρησιμοποιούν τα ονόματα τους σαν τίτλο εκπομπής, κάτι που συνηθίζουν οι μεγάλες τηλεοπτικές σταρ της Αμερικής.

Δημοσίευση 15:23’

Όλες πλην της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή χρησιμοποιούν τα ονόματα τους σαν τίτλο εκπομπής, κάτι που συνηθίζουν οι μεγάλες τηλεοπτικές σταρ της Αμερικής.

Τις λένε Ελένη, Φαίη, Ζήνα, Τατιάνα, Σταματίνα και κυριαρχούν εδώ και χρόνια η κάθεμια από τη δική της οπτική γωνία το γυναικείο κυρίως κοινό της τηλεόρασης. Έχουν μάλιστα και… υποκοριστικά. Η μια βασίλισσα, η άλλη πολυμήχανη, η άλλη Όπρα, η άλλη «η μικρή Ελένη». Όλες πλην της Φαίης και της Σταματίνας χρησιμοποιούν τα ονόματα τους σαν τίτλο εκπομπής, κάτι που συνηθίζουν οι μεγάλες τηλεοπτικές σταρ της Αμερικής.

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι, λένε φέτος, λίγο δυσαρεστημένη με τις απολαβές του συμβολαίου της. Περικόπηκε κατά 30% και αυτό την έχει δυσαρεστήσει, ύστερα και από την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Γιάννη Λάτσιο. Αν δεν έχουμε κανένα μπαμπ, η Ελένη, θα συνεχίσει να βγαίνει από τη συχνότητα του Alpha 1-3 το μεσημέρι σε ένα πρόγραμμα που δεν θα διαφέρει και πολύ από τα άλλα χρόνια.

Η Φαίη είναι συνήθως η νικήτρια της πρωινής ζώνης. Η εκπομπή της παγιώθηκε με πολύ δουλειά, με προσπάθεια μεγάλη από τη Φαίη και με αντιγραφές τύπου Μενεγάκη σε διάφορα κυρίως προσωπικά θέματα. Η εκπομπή της βασίζεται σε δευτερεύοντα θέματα, τα λεγόμενα ελαφριά, και ότι κυρίως απασχολεί τον κόσμο της showbiz. Αντίθετα με τις άλλες, η Φαίη δεν βγήκε ποτέ από το πλατό, παραμένοντας στη σιγουριά του στούντιο. Φέτος η εκπομπή της θα αρχίζει στις 10 και θα τελειώνει στη 1 το μεσημέρι.

Η Τατιάνα είναι η νέα μεταγραφή του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση της Άννας Μπουσδούκου, αλλά και την απόφαση του καναλιού να εντάξει ένα δυνατό χαρτί στην πρωινή ζώνη. Η Τάτι, όπως την φωνάζουν οι φίλες της στην τηλεόραση, θα μπει στη ζώνη 12-2 το μεσημέρι και λίγο στο… μάτι της Ελένης!

Η Ζήνα Κουτσελίνη εναι ίσως το πιο σταθερό χαρτί του ΣΤΑΡ. Η εκπομπή της κινείται σε θέματα που απασχολούν τη κοινωνία και προσωπικές ιστορίες, αλλά δεν διστάζει να κόψει την εκπομπή για την επικαιρότητα. Η Ζήνα θα ξεκινά και αυτή στην πολυσύχναστη ζώνη των 12-2 το μεσημέρι.

Αφήσαμε τελευταία την πιο πρωινή από όλες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή μιας και εκπομπή της έχει άλλο χαρακτήρα από τις υπόλοιπες. Και φυσικά το μέγιστο «προνόμιο» να βγαίνει σε αυτήν κοτζάμ αντιπρόεδρος του καναλιού. 

Υπάρχουν ακόμα εκτός και άλλες δύο κυρίες. Προσωρινά. Η Πόπη Τσαπανίδου και η Μαρία Χούκλη. Ποια θα πει τις ειδήσεις του νέου «Έψιλον»; Μάλλον η πρώτη…