current views are: 21

5 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:00

Σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Οσο Έχω εσένα»

Μια ανάλαφρη καθημερινή σειρά που έχει γρήγορες εναλλαγές, ανατροπές και ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

Δημοσίευση 18:00’

Μια ανάλαφρη καθημερινή σειρά που έχει γρήγορες εναλλαγές, ανατροπές και ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

Σκηνές από τα πρώτα επεισόδια της νέας ελληνικής σειράς «Όσο έχω εσένα» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΪ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου, σε σχετική εκδήλωση που οργάνωσε η Διεύθυνση Επικοινωνίας του καναλιού στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος μίλησε για την απόφαση του σταθμού να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία και τη δική του επιλογή στο συγκεκριμένο format. Μια ανάλαφρη καθημερινή σειρά που έχει γρήγορες εναλλαγές, ανατροπές και ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

Το «Όσο έχω εσένα» υλοποιήθηκε από άξιους συνεργάτες, μια δυνατή ομάδα με την οποία ο Λοΐζος Ξενόπουλος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Τη Ρένα Ρίγγα στο σενάριο, τον Στέφανο Μπλάτσο στη σκηνοθεσία και ένα team εξαιρετικών ηθοποιών όπως η Υρώ Μανέ, ο Κώστας Κόκλας, η Ελένη Κρίτα, η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, κ.α.

Η Ρένα Ρίγγα μίλησε για το σενάριο και την ενίσχυση με κωμικά στοιχεία τα οποία δυναμώνουν τις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος ρωτήθηκε για τη δυσκολία των γυρισμάτων μιας καθημερινής σειράς η οποία έχει την «πολυτέλεια» να μη περιορίζεται μόνο σε κλειστούς χώρους και στούντιο.

Παρών στην εκδήλωση και ο παραγωγός της σειράς του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα», Γιάννης Καραγιάννης ενώ το καλωσόρισμα στους δημοσιογράφους με μια μικρή εισαγωγή για το υλικό που προβλήθηκε έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΣΚΑΪ, Χάρης Γούλιος.