current views are: 12

24 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:06

Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που θα συμμετέχουν στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης!

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται φέτος το Nomads

Δημοσίευση 12:06’

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται φέτος το Nomads

Την περασμένη βδομάδα ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας μας αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες για το πως θα διεξαχθεί φέτος το Nomads 2. Πολλά ονόματα ακούστηκαν το περασμένο δίμηνο, αλλά πλέον ήρθε η στιγμή για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πολλές εκπλήξεις υπόσχεται φέτος το Nomads που ταξιδεύει στην εξωτική Μαδαγασκάρη και προκαλεί τους φετινούς «νομάδες» να επιβιώσουν με ελάχιστη τροφή και να παλέψουν με τις δυσκολότερες δοκιμασίες.

Το σκηνικό στη Μαδαγασκάρη έχει σχεδόν στηθεί. 

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τα δύο πρώτα πρόσωπα που θα δούμε στο reality περιπέτειας.

Αυτά δεν είναι άλλα από την Αννίτα Ναθαναήλ και τον Αλέξανδρο Σίαρς. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής τους είδαμε να… αυτοπαρουσιάζονται. 

Αννίτα Ναθαναήλ

Η Αννίτα Ναθαναήλ ασχολήθηκε με τον χώρο της τηλεοράσης αλλά έκανε και ένα πέρασμα από το χώρο του μόντελινγκ. Είναι παντρεμένη με τον πρώην πολίστα, Κρις Χάμπερ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο κόρες.

Αλέξανδρος Σίαρς

25 ετών – Αθήνα Προπονητής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης Ο Αλέξανδρος Σήαρς έχει σπουδάσει Αθλητικές Επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο, κι έχει διακριθεί με την ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Bangor. Ο πατέρας του είναι Αμερικανός. Εργάζεται ως Προπονητής Ενδυνάμωσης και Φυσικής Κατάστασης