22 Απριλίου 2017
Δημοσίευση11:14

«Bahar»: Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς στο Star

BAHAR – Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς στο Star: Πρεμιέρα Δευτέρα 24/4 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00

Δημοσίευση 11:14’
bahar 1

BAHAR – Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς στο Star: Πρεμιέρα Δευτέρα 24/4 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00

BAHAR – Ο 3ος κύκλος της δραματικής σειράς στο Star: Πρεμιέρα Δευτέρα 24/4 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00

Ο 3ος κύκλος της έρχεται στο Star: Περιλήψεις επεισοδίων για την εβδομάδα 24 -28.4.17 – (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις 08:00 

Δευτέρα 24/4

Επεισόδια 1 + 2

Η Εφσούν εμφανίζεται στο δικαστήριο και εξηγεί πως η δολοφόνος του Γιουσούφ Ερκιάν είναι η μητέρα της, Νουράν Ντεμιρτσί. Μετά από αυτή την αποκάλυψη τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον δικαστή και στην ποινή, που θα επιβάλλει στον Μεχμέτ – Εμίρ και τη Χουλγιά. Ο Ατές θέλει να διευθετήσει το θέμα της  κληρονομιάς του πατέρα της Χασρέτ και μπαίνει σε μια μη αναστρέψιμη πορεία. Ενώ ο Ατές πλησιάζει στο να  μάθει το μεγάλο μυστικό της καταγωγής της Μπαχάρ, η Εφσούν και η Σουλτάν ​​αναλαμβάνουν δράση για να αποτρέψουν το γεγονός αυτό να έρθει στην επιφάνεια…

Ο Ατές μαθαίνει τελικά το μυστικό της Εφσούν. Σχεδιάζει να πει στην Μπαχάρ πως η Εφσούν είναι μια ψεύτρα αλλά υπάρχει ένα ακόμα πολύ σημαντικό πράγμα, που πρέπει να κάνει ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος. Ο Ατές στέλνει τα δείγματα DNA, που πήρε από τον Μεχμέτ – Εμίρ και την Μπαχάρ στο εργάστηριο. Και επιτέλους η Εφσούν δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Η Μπαχάρ μαθαίνει ότι αυτή είναι η κόρη του Μεχμέτ Εμίρ και της Χασρέτ και τότε έρχεται αντιμέτωπη με την Εφσούν…

 

Τρίτη 25/4

Επεισόδια 3 +4

Το μεγάλο μυστικό έρχεται επιτέλους στο φως  και θα αποτελέσει την  αρχή μιας νέας ζωής για την Μπαχάρ καθώς και για την Εφσούν. Δεν θα είναι εύκολο για την Μπαχάρ να συνέλθει, να συγκροτήσει τον εαυτό της και να αποδεχθεί την πραγματική οικογένειά της.  Ξέρει πια πως είχε εξαπατηθεί για πολλά χρόνια από όσους εμπιστευόταν πιο πολύ στη ζωή της και αυτό την πληγώνει και την θυμώνει…

Για την Εφσούν η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Πέρα από τον πλούτο, που δεν θα μπορεί πλέον να έχει, ο πόνος της απώλειας της Μπαχάρ από τη ζωή της, είναι βαθύτερος! Η Εφσούν αισθάνεται τόσο μόνη της! Ο Ιλγιάς  είναι αυτός, που έχει υποστεί περισσότερο τις συνέπειες αυτής της κατάστασης και θα πληρώσει το τίμημα για τις τύψεις, που νιώθει…

 

Τετάρτη 26/4

Επεισόδια 5+6

Ενώ η Μπαχάρ υποφέρει από τον μεγάλο πόνο των όσων υπέστη, η απόπειρα αυτοκτονίας του Ιλγιάς τη συγκλονίζει.  Ωστόσο, η κατάσταση αυτή δεν εμποδίζει την Μπαχάρ από το να είναι θυμωμένη με την Εφσούν. Για την Μπαχάρ η πραγματική ζωή της έχει μόλις αρχίσει…

Τα δεδομένα της νέας της ζωής της Μπαχάρ είναι αρκετά γι ‘αυτήν για να ζητήσει από όσους έφταιξαν να λογοδοτήσουν. Ο καθένας θα πρέπει να τιμωρηθεί, όπως του αξίζει! Η Εφσούν διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να μπει στη φυλακή. Αποφασίζει να φύγει μακριά με τη βοήθεια της θείας της. Ωστόσο, αυτό δεν  θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν…

 

Πέμπτη 27/4

Επεισόδια 7+8

Η Εφσούν πιάνεται ακριβώς τη στιγμή, που νομίζει ότι η Μπαχάρ την έχει συγχωρήσει και είναι με το μέρος της. Η Εφσούν θα πληρώσει το τίμημα για όσα άσχημα έχει κάνει ως τώρα. Το τίμημα που θα πληρώσει θα είναι μεγάλο! Για την Μπαχάρ τα προβλήματα συνεχίζουν, η μία δύσκολη κατάσταση ακολουθεί την άλλη…

Ο Ατές κρατάει κρυφό από την Μπαχάρ το γεγονός ότι έχει έναν γιο! Ωστόσο, η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα γίνει γνωστή. Θα μπορέσει η Μπαχάρ να αποδεχθεί τον πραγματικό πατέρα και τη μητέρα της, που την προστατεύουν στις δύσκολες στιγμές της;

 

Παρασκευή 28/4

Επεισόδια 9+10

Η Εφσούν συνεχίζει να πληρώνει το τίμημα της απάτης της σε μεγάλο βαθμό. Όλα όσα δραματικά βιώνει στη φυλακή, θα αναγκάσουν την Εφσούν να ακολουθήσει ξανά λάθος διαδρομή. Η Μπαχάρ είναι πάντα ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της, αλλά σύντομα θα θα γίνει εχθρός για την Εφσούν. Η Μπαχάρ αισθάνεται πως όλη της η ζωή είναι σε εκκρεμότητα. Οι δυστυχίες, που πέρασε και περνάει, την κάνουν να αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ. Υπάρχει ένα παιδί, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Ατές. Ωστόσο, είναι δύσκολο για την Μπαχάρ να δεχθεί αυτή την κατάσταση. Ενώ η Μπαχάρ είναι απασχολημένη με όλα αυτά τα πράγματα, δεν έχει επίγνωση του κινδύνου, που την πλησιάζει…

 

Η ιστορία της Μπαχάρ

Ο Μεχμέτ – Εμίρ και η Χασρέτ είναι νέοι και ερωτευμένοι. Όμως ο πατέρας της Χασρέτ, ο σκληρός Γιουσούφ, είναι αντίθετος με αυτή την ένωση. Όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι έγκυος, χωρίζει το νεαρό ζευγάρι λέγοντας στον Μεχμέτ – Εμίρ πως η Χασρέτ πέθανε. Απομονώνει την Χασρέτ, η οποία γεννάει ένα όμορφο κοριτσάκι αλλά ο πατέρας της, παίρνει μακριά της το παιδί. Το δίνει να το μεγαλώσουν ο Ιλιάς και τη Νουράν, ένα φτωχό, αμόρφωτο ζευγάρι, που έχουν ήδη μια κόρη, την Εφσούν. Το μωρό παίρνει το όνομα Μπαχάρ.

Η Μπαχάρ μεγαλώνει και η ομορφιά της ψυχής της ανταγωνίζεται την εξωτερική της ομορφιά. Η όμορφη, εργατική, καλοπροαίρετη και αθώα Μπαχάρ, ζει μια ταπεινή ζωή σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τους γονείς της Νουράν και Ιλιάς και την αυθάδη, δύστροπη, χωρίς τρόπους αδελφή της,  Εφσούν.

Η Μπαχάρ διαφέρει από την υπόλοιπη οικογένειά της, τόσο πολύ, σαν  να μην είναι δικό τους παιδί. Και αυτή είναι άλλωστε η αλήθεια, μια αλήθεια όμως, που η ίδια αγνοεί.

20 χρόνια μετά, ο Γιουσούφ υποφέρει από τύψεις για ό,τι έκανε τότε και αποφασίζει να επανορθώσει και να ενώσει κόρη και πατέρα. Ο Μεχμέτ – Εμίρ είναι πια ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας και ο Γιουσούφ τον επισκέπτεται και του αποκαλύπτει την τρομερή αλήθεια.

Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νουράν και του Ιλιάς για να πάρει πίσω την πολύτιμη εγγονή του, Μπαχάρ. Η μοίρα όμως παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και ο Γιουσούφ, πριν προλάβει να αποκαλύψει όλα τα γεγονότα, πεθαίνει από ένα ατύχημα.  Η εμπαθής Νουράν και ο άβουλος Ιλιάς φοβούνται τις επιπτώσεις και θάβουν το πτώμα κρυφά στην αυλή τους.

Η μοίρα της Μπαχάρ αλλάζει για άλλη μια φορά. Η Νουράν και ο Ιλιάς αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση προς όφελος της πραγματικής τους κόρης, να πουν ψέματα. Έτσι, παρουσιάζουν την Εφσούν ως κόρη του Μεχμέτ-  Εμίρ και εκείνη παίρνει τη θέση της Μπαχάρ και «κλέβει» τη ζωή της. 

Η Μπαχάρ συνεχίζει τη δύσκολη με ανέχειες ζωή της ενώ η Εφσούν μπαίνει σε έναν καινούριο, λαμπερό κόσμο, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα είχε φανταστεί, αν και ξέρει καλά πως τίποτα από αυτά δεν της ανήκει.  Αυτή θα είναι η αρχή για μια σειρά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή όλων.

Στον 3ο κύκλο έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ο Ατές ενώνει τα κομμάτια του παζλ της ζωής της Μπαχάρ και φτάνει στην αλήθεια! Αυτή είναι η πραγματική κόρη του Μεχμέτ – Αμίρ και της Χασρέτ και εγγονή του Γιουσούφ, η Εφσούν της έκλεψε όλα όσα της ανήκουν, της έκλεψε την ίδια της τη ζωή!

Η Μπαχάρ για πρώτη φορά στη ζωή της νιώθει τόσο μεγάλη οργή και αγανάκτηση. Οι άνθρωποι, που αγάπησε σαν οικογένεια, τη μαχαίρωσαν πισώπλατα ενώ της χαμογελούσαν.  Το σοκ είναι μεγάλο και μπροστά σε όλη την οικογένεια Αταχάν ξεσκεπάζει το ψέμα της Εφσούν, η οποία δεν μπορεί παρά να παραδεχθεί την αλήθεια.

Η Χασρέτ νιώθει για άλλη μια φορά να χάνει το παιδί της, ο Μεχμέτ – Εμίρ νιώθει αδύναμος να αντιδράσει μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Χουλιά επιτέλους μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την απέχθειά της για την Εφσούν και όλους τους ανθρώπους της φτωχογειτονιάς.

Η Μπαχάρ δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, αισθάνεται πως δεν ανήκει πουθενά, ούτε στη φτωχογειτονιά αλλά ούτε και στην έπαυλη των Αταχάν. Ο Ατές της συμπαραστέκεται αλλά σύντομα έρχεται και αυτός αντιμέτωπος με μια αλήθεια της ζωής του, που αγνοούσε, είναι πατέρας ενός παιδιού!

Η Μπαχάρ παλεύει να αποδεχθεί τη νέα πραγματικότητα αλλά ο χαρακτήρας της φαίνεται πως έχει αλλοιωθεί. Δεν είναι πια το γλυκό, καλοπροαίρετο κορίτσι αλλά μια γυναίκα, που θέλει να τιμωρήσει, όσους την πλήγωσαν.

Η Εφσούν θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των επιλογών της και η τιμωρία της θα είναι πολύ σκληρή καθώς η Χουλιά θα φροντίσει για αυτό.  Όμως η Εφσούν δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα, με σύμμαχο της πάντα τη Σουλτάν.

Ο Ατές συναντά το παρελθόν του αλλά ταυτόχρονα και το μέλλον του στο πρόσωπο του παιδιού του αλλά ίσως απομακρύνεται η προοπτική για μια ζωή δίπλα στην αγαπημένη του Μπαχάρ.

Οι ήρωες μας έρχονται κατάματα με τις αλήθειες, τις επιθυμίες, τους φόβους τους. Η μοίρα τους επιφυλάσσει ακόμα πολλές ανατροπές.

Θα καταφέρει η Μπαχάρ να αποδεχθεί τον Μεχμέτ – Εμίρ και τη Χασρέτ ως γονείς της;

Θα συγχωρέσει την Εφσούν;

Θα μπορέσει να ζήσει ευτυχισμένη πια στο πλευρό του Ατές;

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:   Χαμντί Αλκάν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Εζγκί Ασάρογλου, Τσερέν Μοράϊ, Σινάν Αλμπαϊράκ, Κερέμτζεμ, Αχού Σουνγκούρ, Σουλεϊμαν Ατανισέβ, Ογιά Μπασάρ