10 Νοεμβρίου 2020
Δημοσίευση08:28

Τσαπανίδου – Δελλατόλας: Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο δελτίο του ΑΝΤ1

Σχολίασαν την επικαιρότητα χωρίς ίχνος λαϊκισμού αλλά μαχητικά και με πάθος.

Δημοσίευση 08:28’
1e8361604996913387

Σχολίασαν την επικαιρότητα χωρίς ίχνος λαϊκισμού αλλά μαχητικά και με πάθος.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το δίδυμο Τσαπανίδου – Δελλατόλα που εμφανίστηκε ζωντανά (και θα συνεχίσει) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπό την παρουσίαση του Νίκου Χατζηνικολάου για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος και κυρίως μαχητικά, αλλά όχι “κακαρίζοντας” και λαϊκίζοντας (άλλωστε δεν το επιτρέπουν και οι περιστάσεις)… Και πράγματι κέρδισε τις εντυπώσεις. Αιχμηρός ο Αντώνης Δελλατόλας για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την πανδημία αναρωτώμενος πού είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας… Μάλιστα είπε, “Χθες και σήμερα δεν είδα ούτε ένα συνεργείο ελέγχου… Τα κανάλια και οι ρεπόρτερ πού τους βρίσκουν”; Είναι απλό, τηλεφωνούν οι ρεπόρτερ στο γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ και τους ενημερώνουν πού βρίσκονται τα συνεργεία ελέγχου της Αστυνομίας…

Η μεγαλύτερη όμως (ευχάριστη) έκπληξη ήρθε από την Πόπη Τσαπανίδου την οποία είχαμε συνηθίσει ως ρεπόρτερ στο παρελθόν και στα πρόσφατα χρόνια ως παρουσιάστρια δημοσιογραφικών εκπομπών σε εθνικά κανάλια. Απεδείχθη λοιπόν ότι έχει ευθύ και εμπεριστατωμένο λόγο, με επιχειρήματα, σωφροσύνη και πλήρη γνώση των θεμάτων… Οταν κλήθηκε να σχολιάσει το 1 εκατομμύριο sms που καταγράφηκαν χθες το βράδυ από πολίτες για σωματική άσκηση είπε το εξής απλό: “Δεν ήταν όλοι για άσκηση βρε αδελφέ αλλά έπρεπε να κάνουν μια γύρα να ξεμουδιάσουν από το κλείσιμο στο σπίτι και τη δουλειά”… Τόσο απλό και όντως έτσι έγινε! Επίσης όταν σχολίασε το μπλοκάρισμα με την τηλεκπαίδευση για το οποίο ανέξοδα, και πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις, έσπευσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να καταγγείλουν την κυβέρνηση ότι ευθύνεται εξ ολοκλήρου – λες και επρόκειτο για ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατικής εταιρείας και όχι για πολυεθνική πλατφόρμα που “έπεσε” από την Ευρώπη, μέχρι την Ασία… Η Πόπη Τσαπανίδου τοποθετήθηκε σχετικά βάζοντας τα θέματα στην πραγματική τους διάσταση… Θέτοντας προ των ευθυνών τους κρατούντες. Εβαλε η κυβέρνηση, αναρωτήθηκε, ρήτρα πληρωμής σε περίπτωση που θα έπεφτε ο σέρβερ; Όπως πληρώνουν οι αεροπορικές εταιρείες για δρομολόγια που θα ακυρωθούν για διαφόρους λόγους… Εκτός αν πήραμε – συνέχισε, δωρεάν το πακέτο ή σε χαμηλό κόστος. Και στις δυο περιπτώσεις, κατέληξε πρέπει να ελεγχθεί το υπουργείο Παιδείας που ανέλαβε το όλο εγχείρημα.

Πηγή: enimerosi24.gr