8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση12:53

Your Face Sounds Familiar: Ο Ησαΐας Ματιάμπα ξανά νικητής!

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 4ο live με νέες μεταμορφώσεις που θα μας εκπλήξουν!

 

Δημοσίευση 12:53’
your face sounds familiar 4 2

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 4ο live με νέες μεταμορφώσεις που θα μας εκπλήξουν!

 

Μέσα σε τρία μόνο live, ο Ησαΐας Ματιάμπα βγαίνει για δεύτερη φορά νικητής στο Your Face Sounds Familiar ενσαρκώνοντας τις Donatan και Cleo, που εκπροσώπησαν την Πολωνία το 2014 και κατέλαβαν την 14η θέση στην Κοπεγχάγη.

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 20.00, στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 4ο live με νέες μεταμορφώσεις που θα μας εκπλήξουν!

Ξεχωριστό, ανατρεπτικό και αφιερωμένο στη Eurovision ήταν το 3ο Live του “Your Face Sounds Familiar”, την Κυριακή 7 Μαΐου στον ΑΝΤ1.

Λίγο πριν τον 62ο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου στο Κίεβο, οι ταλαντούχοι παίκτες με το δικό τους μοναδικό τρόπο, ερμήνευσαν στη σκηνή του show, τραγούδια που άφησαν εποχή στη Eurovision και μας εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους.

To 3o live επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις και guest εμφανίσεις. Highlight της βραδιάς ήταν ο μοναδικός Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος ανακοίνωσε την ψηφοφορία του κοινού και την ανακήρυξη του νικητή της βραδιάς Ησαΐα Ματιάμπα. Ακόμη, είδαμε τον Κύπριο τραγουδιστή, Λούκα Γιώργκα που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2011 στην 56η Eurovision με το “Watch My Dance” επί σκηνής, τραγουδώντας μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, που κλήθηκε να τον ενσαρκώσει στη βραδιά της Eurovision. Επιπλέον, απολαύσαμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο ως τον Νορβηγό τραγουδιστή Αλεξάντερ Ρίμπακ, νικητή της Eurovision το 2009 με το Fairytale, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους συναδέλφους του.

Στη βραδιά Eurovision του Your Face Sounds Familiar, είδαμε με σειρά εμφάνισης: τον Άρη Μακρή ως Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, όταν το 2002 εκπροσώπησε την Κύπρο με τους ONE και κατέλαβαν την 6η θέση στο Κίεβο, με το τραγούδι “Gimme”, τον Αντώνη Δόμινο να ενσαρκώνει τη Σελίν Ντιόν στην εμφάνισή της στον 33ο Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 1988 στο Δουβλίνο κατακτώντας την πρώτη θέση με το τραγούδι “Ne partez pas sans moi” και τον Δημήτρη Μακαλιά να ερμηνεύει το “Watch My Dance”, συνοδευόμενος από τους χορευτές που είχαν εμφανιστεί τότε με τον Κύπριο τραγουδιστή Λούκα Γιώργκα, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2011 στην 56η Eurovision καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Τις Donatan και Cleo που εκπροσώπησαν την Πολωνία το 2014 και κατέλαβαν την 14η θέση στην Κοπεγχάγη, κλήθηκε να ενσαρκώσει ο Ησαΐας Ματιάμπας στο “My Słowianie – We Are Slavic” και το αποτέλεσμα ήταν άκρως απολαυστικό. Σε Ροδόλφο Τσικιλικουάτρε, όταν είχε εμφανιστεί στη Eurovision το 2008, με το “Baila el Chiki-chiki”, μεταμφιέστηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, σε μία από τις καλύτερες μεταμφιέσεις της βραδιάς. Το “Apres Toi” με το οποίο η Βίκυ Λέανδρος κέρδισε τον 17ο Διαγωνισμό το 1972 στο Εδιμβούργο, εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο, τραγούδησε η Ιρένε Τροστ. Με τρομερή ομοιότητα στην εμφάνιση, η Κόνυ Μεταξά ενσάρκωσε την Καίτη Γαρμπή, η οποία είχε εμφανιστεί στον 38ο Διαγωνισμό, με το κομμάτι «Ελλάδα Χώρα του Φωτός», καταλαμβάνοντας την 9η θέση. Το «τρεχαντήρι (Ντίρι ντίρι)» με το οποίο ο Κώστας Μπίγαλης είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 39η Eurovision το 1994, τραγούδησε ο Γιάννης Χατζόπουλος. Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της Ελλάδας στο διαγωνισμό κλήθηκε να ενσαρκώσει η Παρθένα Χοροζίδου, η οποία μεταμφιέστηκε στον Μιχάλη Ρακιντζή που εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2002 με το «S.A.G.A.P.O.». Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με τη Σαμπρίνα, η οποία ενσάρκωσε την Άννα Βίσση στον 25ο Διαγωνισμό στην Ολλανδία το 1980, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Ωτοστόπ».

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του ”Your Face Sounds Familiar”, έδωσε την ευκαιρία στο νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 3ου live, και για 2η δεύτερη φορά μέχρι στιγμής, Ησαΐας Ματιάμπα, έδωσε τα έσοδα στην «Ηλιαχτίδα», Σύλλογο ΑΜΕΑ στο Αγρίνιο.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 14 Μαΐου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Στο 4ο Live , θα δούμε τους παίκτες (σε αλφαβητική σειρά) να παρουσιάζονται ως:

Δημήτρης Μακαλιάς: Justin Timberlake

Άρης Μακρής:  Γιάννης Γιοκαρίνης

Ησαΐας Ματιάμπα: MC HAMMER

Κόνυ Μεταξά: MADONNA

Αντώνης Δόμινος: Νίκος Κουρκούλης

Σαμπρίνα: Rod Stewart

Ιρένε Τροστ: Πάολα

Γιάννης Χατζηγεωργίου: IMANY

Γιάννης Χατζόπουλος: KHALED

Παρθένα Χοροζίδου: RAG’ N’ BONE MAN