ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Πέρεζ: «Μόνο φήμες»

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2012, 20:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πέρεζ: «Μόνο φήμες»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Σέρχιο Πέρεζ ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φήμες τα όσα ακούγονται περί... μετακόμισής του στη Ferrari κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος θα είναι στη Sauber.

Ο Σέρχιο Πέρεζ ξεκαθάρισε πως είναι μόνο φήμες τα όσα ακούγονται περί... μετακόμισής του στη Ferrari κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος θα είναι στη Sauber. Ραντεβού με την ιστορία είχε ο Σέρχιο Πέρεζ στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας, καθώς είδε το πέσιμο της καρό σημαίας από τη δεύτερη θέση για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της Ferrari, στάθηκε η αφορμή να κυκλοφορήσουν φήμες ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, ο Μεξικανός έκλεισε τα αυτιά του, ξεκαθάρισε πως πρόκειται μόνο για φήμες και δεσμεύτηκε ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος στη Sauber. «Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα μου, την Sauber.

Είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας της σεζόν και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, ιδιαίτερα επειδή είμαστε μια μικρή ομάδα. Προφανώς, αυτά που ακούγονται είναι μόνο φήμες. Θα μείνω στη Sauber για όλη την υπόλοιπη σεζόν», ήταν τα λόγια του. Πάντως, αν συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να δούμε τον 22χρονο στη Scuderia κάποια στιγμή στο μέλλον.

Πηγή: gazzetta.gr