current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση16:23

MotoGP: Παρών στο Μοτέγκι ο Στόνερ

Επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κέισι Στόνερ στην ενεργό δράση.

Δημοσίευση 16:23’
αρθρο-newpost

Επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κέισι Στόνερ στην ενεργό δράση.

Επίσημα πλέον ανακοινώθηκε η επιστροφή του Κέισι Στόνερ στην ενεργό δράση.

Ο Αυστραλός περυσινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί ξανά στο Ιαπωνικό GP, επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες.

Σe δέκα περίπου ημέρες (14 Οκτωβρίου) που θα διεξαχθεί ο 15ος γύρος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ο αναβάτης της Repsol Honda θα είναι έτοιμος για να ανέβει στη μοτοσικλέτα του.

Προς το παρόν βρίσκεται ακόμη στην πατρίδα του όπου χαλαρώνει και ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του ενώ την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι την Ιαπωνία και να βρεθεί με την ομάδα του.

«Ηταν άλλη μία ήσυχη εβδομάδα εδώ στην Αυστραλία όπου ξεκουραζόμουν, έκανε φυσιοθεραπείες και ακολουθούσα τις εντολές του γιατρού για να γίνω καλά. Τα καλά νέα είναι ότι πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Μοτέγκι και θα βρεθώ και πάλι με την ομάδα μου την ερχόμενη εβδομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω! Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μοτέγκι μπροστά στους φίλους της Honda», τόνισε.

Η τελευταία φορά που πάτησε πίστα ήταν στην Ιντιανάπολη όπου είχε αγωνιστεί τραυματισμένος και είχε τερματίσει τέταρτος. Την προηγούμενη ημέρα στις κατατακτήριες του Αμερικανικού αγώνα, είχε μία άσχημη πτώση με αποτελέσματα να υποστεί ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο. Μετά το GP, αποφασίστηκε να μεταβεί στην Αυστραλία και να χειρουργηθεί. Ετσι έμεινε εκτός αγώνων περίπου δύο μήνες προκειμένου να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει δριμύτερος.

Το πρωτάθλημα όμως με τον τραυματισμό του το έχει χάσει, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι κίνητρό του δεν είναι η πρωτιά. Θα θέλει σίγουρα άλλωστε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο θεσμό στο τέλος της χρονιάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο Μοτέγκι πάντως μετράει μία νίκη και τρεις παρουσίες στο βάθρο.

Πηγή:  naftemporiki.gr


σχετικα αρθρα