ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Maldonado: «Πολύ καλή η FW35»

Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου 2013, 13:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Maldonado: «Πολύ καλή η FW35»
Facebook Twitter Whatsapp
Η Williams την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο οι Pastor Maldonado και Valtteri Bottas θα αγωνιστούν το 2013, την FW35.
Η Williams την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο οι Pastor Maldonado και Valtteri Bottas θα αγωνιστούν το 2013, την FW35. Το νέο μονοθέσιο της ομάδας εντυπωσίασε και τους δύο οδηγούς, με τον Maldonado να δηλώνει ότι είναι το καλύτερο που έχει οδηγήσει.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αξιοπιστία του μονοθέσιου. Έχουμε συμπληρώσει πολλά χιλιόμετρα και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα παρόλο που το μονοθέσιο είναι εντελώς καινούριο», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Δεν είναι το ίδιο μονοθέσιο με πέρυσι με αλλαγμένη απλώς την εμπρός πτέρυγα, όπως έχουν κάνει πολλές ομάδες. Το μονοθέσιο είναι νέας γενιάς και δείχνει πολύ καλό. Όλα τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει είναι πολύ θετικά», τόνισε ο Maldonado.

Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα συνέχισε μιλώντας για το πόσο φιλική είναι η FW35 με τα νέα ελαστικά της Pirelli.

«Έχουμε δοκιμάσει αρκετά πράγματα πάνω στο νέο μονοθέσιο. Έχουμε χρησιμοποιήσει το χρόνο μας προσπαθώντας να πάρουμε κάποια δεδομένα πάνω σε ορισμένους τομείς και δεν έχουμε ρίξει το βάρος μας ακόμα στο να μάθουμε καλύτερα το νέο μας μονοθέσιο. Στην προσομοίωση αγώνα σχεδιάζαμε να κάνουμε αρκετά pitstop για αλλαγή ελαστικών αλλά τελικά κάναμε λιγότερα. Όμως πρέπει να εξετάσουμε και τις προσομοιώσεις των υπολοίπων. Αυτή την εποχή όλοι λένε ότι έχουν ένα καλό μονοθέσιο και πως πρόκειται να έχουν μια πολλά υποσχόμενη χρονιά. Εμείς κάνουμε σύγκριση με το περσινό μονοθέσιο και το φετινό δείχνει καλύτερο - πόσο καλύτερο δεν ξέρουμε ακόμα», κατέληξε ο Pastor Maldonado.

Πηγή: woop.gr