ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Πωλείται ένα NSX του Ayrton Senna (φωτό)

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2013, 09:01 / Ανανεώθηκε 13 Αυγούστου 2013, 09:01
Πωλείται ένα NSX του Ayrton Senna (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα από τα 3 Honda NSX, που διατηρούσε στη συλλογή του ο Ayrton Senna, πωλείται μέσω ebay, ενώ ο εξοπλισμός του παραμένει ο γνήσιος, από τότε που το κατείχε ο οδηγός αγώνων.

Ένα από τα τρία NSX (του 1993), που είχε στην κατοχή του ο θρυλικός οδηγός αγώνων Ayrton Senna, πωλείται στη Βρετανία, μέσω ebay, με την τρέχουσα τιμή να κυμαίνεται στα 56.300 ευρώ.

Όπως κυκλοφόρησε στο internet, μέσω του αγγλικού ebay, βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης ένα NSX του 1993, που διατηρούσε στην προσωπική του συλλογή ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πίστας Ayrton Senna. Ο μεγάλος οδηγός είχε μάλιστα στην κατοχή του τρία NSX.

Ένα κόκκινο τού είχε παραχωρηθεί από τη Honda και βρισκόταν στη βίλα του στη Νότια Πορτογαλία, ένα μαύρο είχε λάβει από τον μέντορά και σπόνσορά του, Antonio de Almeida Braga και βρίσκεται στο Estoril (είναι αυτό το οποίο πωλείται), ενώ ένα επίσης μαύρο βρίσκεται στο Σάο Πάολο. 

Ο τωρινός πωλητής λοιπόν του εν λόγω μοντέλου, αναφέρει ότι βρίσκεται κοντά στο Estoril, όπου το φύλασσε για 17 χρόνια, από τότε που το απέκτησε. Το αυτοκίνητο έχει καταγράψει 50.000 χλμ. περίπου και φαίνεται ότι όλος ο εξοπλισμός του είναι ο γνήσιος (ακόμα και τα πατάκια του είναι αυτά που χρησιμοποιούσε ο Ayrton Senna).

Τέλος, μέχρι στιγμής, το NSX αυτό έχει δεχτεί τρεις προσφορές κι η τιμή του είναι στα 56.300 ευρώ. 

Πηγή: autotriti.gr