ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

«Θα διάλεγα έναν από τους Vettel και Αlonso»

Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:57 / Ανανεώθηκε 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:57
«Θα διάλεγα έναν από τους Vettel και Αlonso»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Mark Webber σταμάτησε την καριέρα του στην Formula 1 και παραχώρησε συνέντευξη στο BBC.

Ο Mark Webber σταμάτησε την καριέρα του στην Formula 1 και παραχώρησε συνέντευξη στο BBC.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιοι ήταν οι καλύτεροι αντίπαλοι που είχε, απάντησε πως είναι ένας εκ των Vettel και Alonso, αφήνοντας στην... άκρη τον Hamilton.

«Θα διάλεγα έναν από τους Vettel και Αlonso. Είναι δύσκολο να επιλέξεις. Ο Hamilton είναι ικανός πιλότος, αλλά μάλλον όχι σαν τους άλλους δύο, που είναι σαν… μηχανές. Τους βάζεις στην πρίζα και τρέχουν», τόνισε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στον Michael Schumacher:

«Για τον Schumacher δεν μπορώ να πω, γιατί όταν εκείνος ήταν στη Ferrari, εγώ ήμουν στην αρχή της καριέρας μου και λιγότερο ανταγωνιστικός, ενώ όταν πήγα στη Red Bull, εκείνος ήταν στη Mercedes που ήταν πολύ πίσω μας».

Πάντως, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα άσχημο περιστατικό στην καριέρα του Γερμανού, πιλότου, όταν το 2006 στο Grand Prix του Μονακό σταμάτησε το μονοθέσιό του στην πίστα στη διάρκεια των κατατακτήριων.

«Το να κάνεις κάτι τέτοιο για να μην έχουν άλλο γύρο στη διάθεσή τους οι υπόλοιποι είναι πολύ άσχημο. Πρόκειται για μελανό σημείο στην καριέρα του. Έχει πάρει πολλούς τίτλους, αλλά πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα απέναντι στους ανταγωνιστές σου. Έκανε πολύ μεγάλο λάθος εκείνη τη μέρα και δυστυχώς είναι κι αυτό κάτι που μένει στην ιστορία μαζί με τις επιτυχίες του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός.

Πηγή: www.woop.gr