ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Αποκάλυψη για Force India

Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου 2014, 00:01 / Ανανεώθηκε 23 Ιανουαρίου 2014, 16:42
Αποκάλυψη για Force India
Facebook Twitter Whatsapp

Έστω και κυκλοφορώντας μόνο μία φωτογραφία, η Force India έγινε η πρώτη ομάδα που προχώρησε στην αποκάλυψη του μονοθεσίου της για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1. 

Έστω και κυκλοφορώντας μόνο μία φωτογραφία, η Force India έγινε η πρώτη ομάδα που προχώρησε στην αποκάλυψη του μονοθεσίου της για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1

Οι διαφορές που προκύπτουν μετά και τις αλλαγές στους κανονισμούς είναι εμφανείς. Η «μύτη» του μονοθεσίου είναι χαμηλότερη, ενώ από πλευράς αισθητικής η VJM07-με κινητήρα Mercedes-ξεχωρίζει για το συνδυασμό μαύρο, πορτοκαλί και πράσινου στα χρώματά της. 

«Σχεδόν τα πάντα είναι καινούρια στο μονοθέσιο», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας που εδρεύει στο Σίλβερστοουν, Άντριου Γκριν. «Θα πρέπει να παρουσιάσουμε τα ίδια αποτελέσματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο». 

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Force India, που θα έχει πλήρως ανανεωμένο δίδυμο πιλότων με τους Νίκο Χούλκενμπεργκ και Σέρχιο Πέρες, θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στο περιθώριο της έναρξης των δοκιμών στην πίστα της Χερέθ. 

Πηγή: sport-fm.gr