ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Χωμάτινες μοτοσικλέτες KTM (Βίντεο)

Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2014, 13:34 / Ανανεώθηκε 9 Φεβρουαρίου 2014, 13:34
Χωμάτινες μοτοσικλέτες KTM (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Η KTM, πρωταγωνιστεί πλέον σε όλες τις κατηγορίες αγώνων μοτοσικλετών. Σίγουρα αν σας ενδιαφέρει μια μοτοσικλέτα με χωμάτινο προσανατολισμό, πρέπει να συμπεριλάβετε την Αυστριακή εταιρία ανάμεσα στις επιλογές σας...

 

Η KTM, πρωταγωνιστεί πλέον σε όλες τις κατηγορίες αγώνων μοτοσικλετών. Σίγουρα αν σας ενδιαφέρει μια μοτοσικλέτα με χωμάτινο προσανατολισμό, πρέπει να συμπεριλάβετε την Αυστριακή εταιρία ανάμεσα στις επιλογές σας...

Παρόλο που κατέχει το 50% του μεριδίου αγοράς Enduro μοτοσυκλετών, το αυστριακό εργοστάσιο δείχνει για μια φορά ακόμα έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση του για τις Offroad μοτοσυκλέτες. Ή έρευνα και η ανάπτυξη (R&D) δεν σταματάνε ποτέ για την ΚΤΜ και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με την παρουσίαση των καινούριων μοντέλων τα οποία συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία, κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία ΚΤΜ.

Ας σας θυμίσουμε την σειρά Offroad της ΚΤΜ για το 2014. Τρία sport mini μοντέλα:  50 SX, 65 SX και 85 SX,  μοτοσυκλέτες για τους αυριανούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Η γκάμα Enduro προσφέρει οκτώ διαφορετικά μοντέλα (4 δίχρονα και 4 τετράχρονα): 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και 300 EXC δίχρονα, και 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και  500 EXC τετράχρονα. Η limited έκδοση των Six Days θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κυβισμούς εκτός από 200 cc. Για το 2014 η κατηγορία MX διαθέτει έξι μοντέλα (3 δίχρονα και 3 τετράχρονα): 125 SX, 150 SX και  250 SX δίχρονα και 250 SX-F 350 SX-F και 450 SX-F τετράχρονα.

Μοντέλα Enduro EXC & EXC-F

Έχοντας ήδη πολλές νικηφόρες μάχες στο ενεργητικό τους, τα νέα Enduro μοντέλα, δίχρονα και τετράχρονα έχουν βελτιώσεις ουσίας για τους αναβάτες που θέλουν πάντα να πρωταγωνιστούν.

Εκτός από τα νέα χρώματα – που φυσικά έχουν όλες οι νέες μοτοσυκλέτες της KTM - διαθέτουν: νέο ελαφρύτερο πλαίσιο, νέα ρύθμιση αναρτήσεων, νέο αφρώδες υλικό στη σέλα και νέα σχεδίαση για καλύτερη εργονομία, νέους τροχούς με CNC κέντρα και μαύρες ακτίνες από την Excel, νέα reed Boyesen (δίχρονα), νέος κινητήρας 250 EXC-F, νέα ECU στο 250 EXC-F.

Μοντέλα Motocross SX & SX-F

Έχοντας κατακτήσει τους σημαντικότερους τίτλους στο MotoCross για το 2012, η KTM δημιούργησε, όσον αφορά τα μοντέλα 2014, μια σειρά μοτοσυκλετών που δύσκολα θα βρει αντίπαλο.

Πανίσχυρο πλαίσιο, αναβαθμισμένες αναρτήσεις, νέο ρεζερβουάρ με νέα τάπα, νέο μπροστινό φρένο Brembo, νέος μηχανισμός ενεργοποίησης του συμπλέκτη, νέος οδηγός αλυσίδας, υψηλής απόδοσης σύστημα εξάτμισης και νέος σιγαστήρας για το 450 SX, πλαστικά σχεδιασμένα για μέγιστη εργονομία και βέβαια νέα χρώματα και γραφικά, νέο κιβώτιο 5 σχέσεων για το 250 SX-F και νέα βαλβίδα reed της Boyesen στα δίχρονα.

Μοντέλα Six Days

Όπως κάθε χρόνο τα μοντέλα Six Days βασίζονται πάνω στις EXC & EXC-F μοτοσυκλέτες, διαθέτουν χρωματισμούς που αφιερώνονται στη χώρα η οποία φιλοξενεί το ISDE της χρονιάς και στην προκειμένη περίπτωση είναι τα χρώματα της Ιταλίας, αφού το ISDE του 2014 θα γίνει στην Σαρδηνία.

Φυσικά, τα Six Days μοντέλα έχουν επιπλέον εξοπλισμό στη βασική τους έκδοση που για το 2014 είναι ο εξής:

Πιρούνι WP 4CS με νέες ρυθμίσεις
Πορτοκαλί πλαίσιο
Πορτοκαλί ανοδιωμένες, CNC πλάκες τιμονιού
Μαύρο ανοδιωμένο τιμόνι
Διαιρούμενο γρανάζι Supersprox
Σέλα Camel SXS από τα KTM PowerParts
Ποδιά κινητήρα
Προστατευτικά ψυγείου
Βεντιλατέρ ψυγείου (τετράχρονα)
Carbon προστατευτικό εξάτμισης (δίχρονα)
Εξάτμιση Six Days
Τροχοί με μαύρα στεφάνια της Giant
Πορτοκαλί σίτα ψυγείου
Πορτοκαλί οδηγός αλυσίδας
Ειδικά γραφικά Six Days
Χάρις στην τεράστια γνώση και εμπειρία και μια ιδανική δομή εξέλιξης έγινε δυνατό για την KTM να διευρύνει τη γκάμα της στα μοναδικά PowerParts 2014. Ας μην ξεχνάμε δε την απαράμιλλη ποιότητα των ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ.

Πηγή: www.ktm.com