ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Webber: «Καλύτερος στον κόσμο ο Alonso»

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2014, 12:40 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2014, 12:40
Webber: «Καλύτερος στον κόσμο ο Alonso»
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Mark Webber, φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα τρέχει για τη Formula 1.

Ο Mark Webber, φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα τρέχει για τη Formula 1.

Ο Αυστραλός μίλησε για τον αντικαταστάτη του, Daniel Ricciardo στον οποίο πιστεύει πολύ, ενώ τόνισε ότι τις Κυριακές ο Fernando Alonso είναι πιο δυνατός από τον Sebastian Vettel.

Μάλιστα, είπε ότι ο Γερμανός είναι καλός στο να παίρνει το προβάδισμα και να τρέχει ως πρώτος σε καθαρή πίστα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Πάντα πίστευα ότι ο Fernando (Alonso) είναι ο καλύτερος πιλότος και ακόμη αυτό πιστεύω όσον αφορά τις Κυριακές. Σε έναν γύρο ο Seb μπορεί να τον καλύψει. Ο Fernando έχει πολλές pole position , αλλά όσο περνάνε τα χρόνια χάνεις λίγο από αυτό. Στους αγώνες όμως είναι αμείλικτος. Το δυνατό σημείο του Seb, όπως όλοι ξέρουμε είναι να παίρνει προβάδισμα στην αρχή και να τρέχει σε "καθαρή" πίστα. Το να τρέχεις πρώτος είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία από άποψης ελαστικών και όχι μόνο. Είναι σαν υπολογιστής. Η μονή του αδυναμία είναι οι γρήγορες στροφές».

Όσον αφορά στον Ricciardo σχολίασε: «Θα τα πάει καλά ο Ricciardo. Θα δυσκολέψει τον Seb κυρίως στις κατατακτήριες δοκιμές. Θα είναι 50-50 την πρώτη χρονιά. Νομίζω ότι ο Daniel θα είναι μια χαρά, δεν θα τον επηρεάσει ο ερχομός του στη Red Bull. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει καλύτερες εκκινήσεις από εμένα».

Πηγή: www.woop.gr