ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Με Smirnoff η Force India

Δημοσίευση 3 Μαΐου 2014, 00:01 / Ανανεώθηκε 2 Μαΐου 2014, 19:21
Με Smirnoff η Force India
Facebook Twitter Whatsapp

Τη συνεργασία της με τη Smirnoff ανακοίνωσε η Force India, με την ινδική ομάδα να έχει το λογότυπο της γνωστής εταιρείας στα μονοθέσιά της.

 

Τη συνεργασία της με τη Smirnoff ανακοίνωσε η Force India, με την ινδική ομάδα να έχει το λογότυπο της γνωστής εταιρείας στα μονοθέσιά της.

Μια νέα προσθήκη έκανε στο... στρατόπεδό της η Force India, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Smirnoff. Η ινδική ομάδα θα έχει, με αυτόν τον τρόπο, το λογότυπο της γνωστής εταιρείας στα μονοθέσιά της και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα υπάρχει και σε όλες τις φόρμες, τα κράνη και τα ρούχα της ομάδας του Βιτζέι Μαλία, που πιστεύει πως η Smirnoff είναι η ιδανική μάρκα για να την οδηγήσει στις επιτυχίες.

«Είναι φανταστικό που βλέπουμε τη Smirnoff να μπαίνει στον κόσμο της Formula1. Είναι μια παγκόσμια μάρκα και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Force India. Ως ομάδα πάντα ανακατεύουμε τον υψηλότερο επαγγελματισμό στην πίστα με μεγάλους πανηγυρισμούς εκτός αυτής και η συνεργασία μας με τη Smirnoff ενισχύει αυτές τις αξίες.

Καθώς συνεχίζουμε να κάνουμε πρόοδο στην πίστα, η Smirnoff είναι η ιδανική μάρκα για να βοηθήσει να πανηγυρίσουμε και να αποκτήσουμε νέους οπαδούς στο σπορ», ήταν τα λόγια του. Από την πλευρά του, σε μια άριστη συνεργασία πιστεύει και ο διευθυντής της μάρκας, Ματ Μπρουν. «Λατρεύουμε την ιστορία της Force India, καθώς και την ικανότητά της να μας βοηθήσουμε να επικοινωνήσουμε για την ευθύνη και την κορυφαία απόδοση ποιότητας.

Είμαστε ικανοποιημένοι που θα βοηθήσουμε την ομάδα να φέρει τους οπαδούς πιο κοντά στη δράση και να έχει περισσότερη διασκέδαση με αυτό το ενεργητικό και συναρπαστικό τιμ». Τέλος, να σημειωθεί πως η Force India είναι τρίτη στη βαθμολογία των κατασκευαστών με 54 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Red Bull.