current views are: 2

13 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση20:25

Aνανεωμένο το Land Rover Discovery (Βίντεο)

«Αέρας» ανανέωσης για το Land Rover Discovery με μικρές διαφορές εσωτερικά και νέα εξοπλιστική έκδοση, αλλά και με νέα χρώματα.

Δημοσίευση 20:25’
αρθρο-newpost

«Αέρας» ανανέωσης για το Land Rover Discovery με μικρές διαφορές εσωτερικά και νέα εξοπλιστική έκδοση, αλλά και με νέα χρώματα.

«Αέρας» ανανέωσης για το Land Rover Discovery με μικρές διαφορές εσωτερικά και νέα εξοπλιστική έκδοση, αλλά και με νέα χρώματα.

Όπως αναφέρει το autotriti.gr, φέτος κλείνουν 25 χρόνια από το λανσάρισμα του Discovery 1ης γενιάς. Ήδη μας «σύστησε» με το Vision Concept, ένα μοντέλο που είναι ενδεικτικό για τη φιλοσοφία του επόμενου Discovery, το οποίο θα αποτελείται από τρία μοντέλα, ενώ στη συνέχει παρουσίασε μια ειδική επετειακή έκδοση του μοντέλου της.

Τώρα ήρθε η ώρα να αναβαθμιστεί το «κανονικό» μοντέλο, καθώς η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία του 2015 ΜΥ οχήματος. Δεν πρόκειται για κάποια ριζική αναβάθμιση, το αντίθετο μάλιστα, καθώς μιλάμε περισσότερο για τονωτικές πινελιές.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η επιλογή για δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα (Ebony/Cirrus Windsor) και για ξύλινο διάκοσμο Grand Black Lacquer. Νέο είναι το δερμάτινο τιμόνι, ενώ τοποθετήθηκε το νέο infotainment σύστημα Land Rover InControl Apps. Μόλις συνδέσει το smartphone του, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει τις εφαρμογές του οχήματος που τον ενδιαφέρουν.

Εξωτερικά, το 2015 Land Rover Discovery πατάει –στην πλούσιά του έκδοση- πάνω σε νέους πεντάκτινους τροχούς 20 ιντσών με ένα ασημί γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίστηκε με 4 νέες επιλογές: Montalcino Red, Kaikoura Stone, Aruba και Yulong.

Οι επιλογές σε κινητήρες είναι η 3λιτρη V6 έκδοση βενζίνης, η οποία έχει ισχύ 340 ίππων και ροπή450 Nm. Η επίσης 3λιτρη έκδοση πετρελαίου TDV6 έχει απόδοση 211 ίππων, ενώ η κορυφαία SDV6 φέρει diesel μοτέρ 3,0 λτ. απόδοσης 256 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα φέρουν σύστημα start/stop και συνεργάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ZF.

 

 


σχετικα αρθρα