ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Έρχονται! Smart ForTwo και ForFour (Βίντεο)

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2014, 00:01 / Ανανεώθηκε 7 Ιουλίου 2014, 17:55
Facebook Twitter Whatsapp

Έτοιμο είναι το νέο Smart που θα κυκλοφορήσει σε δυο τύπους αμαξώματος ForTwo και ForFour, αλλά και με πολλές καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα.

Έτοιμο είναι το νέο Smart που θα κυκλοφορήσει σε δυο τύπους αμαξώματος ForTwo και ForFour, αλλά και με πολλές καινοτομίες σε όλα τα επίπεδα.

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στο Βερολίνο στις 16 Ιουλίου, στην οποία θα είμαστε και εμείς εκεί, για να σας μεταφέρουμε από μέσα όλες τις λεπτομέρειες, η Smart δίνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πολύ μυστήριο και ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με τα δυο νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει.

Σχεδιαστικά φαίνεται να πατά στην ίδια γνωστή, δοκιμασμένη και πετυχημένη «πλατφόρμα», που ανέδειξε αυτό το μικρό αυτοκίνητο πόλης σε φετίχ. Το πλαίσιο είναι κοινό με το νέου Renault Twingo, με μετάδοση και κινητήρα πίσω, ενώ όπως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν θα έχει τις ίδιες διαστάσεις, με ελαφρώς αυξημένο πλάτος.

Σημαντική είναι η επιστροφή του πρακτικότερου ForFour των 3,5 μέτρων μήκους, με τις τέσσερις πόρτες και τις ισάριθμες θέσεις, το οποίο αναμένεται να δώσει μια άλλη διάσταση στη γκάμα της Smart.

Πηγή: gazzetta.gr