current views are: 2

13 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση16:42

Τα «αστέρια» της Subaru φωτίζουν τη Λεωφόρο Κηφισίας

Subaru στα ιαπωνικά σημαίνει Πλειάδες, δηλαδή ομάδες αστεριών που φωτίζουν το δρόμο μπροστά. 

Δημοσίευση 16:42’
αρθρο-newpost

Subaru στα ιαπωνικά σημαίνει Πλειάδες, δηλαδή ομάδες αστεριών που φωτίζουν το δρόμο μπροστά. 

Subaru στα ιαπωνικά σημαίνει Πλειάδες, δηλαδή ομάδες αστεριών που φωτίζουν το δρόμο μπροστά.

Τα νέα «αστέρια» της εταιρείας βρίσκονται από την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και στην ολοκαίνουργια έκθεση της SUBARU που εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού. Η “ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS” – κόντρα στην οικονομική κρίση- παρουσίασε έναν εξαιρετικό νέο χώρο προβολής και διάθεσης των αυτοκινήτων SUBARU. Η νέα έκθεση λειτουργεί στη Λεωφόρο Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου με στόχο να διευρύνει τις περιοχές εξυπηρέτησης των πελατών της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Subaru Ιταλίας, κ. Takashi Yamada καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής της Subaru Ιταλίας, κ. Akito Takino.. Και οι δύο δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη θέση, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του νέου χώρου ο οποίος σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με βάση τα διεθνή standards της εταιρείας.

Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση που ανοίγει η εταιρεία «ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS» η οποία λειτουργεί πλέον πάνω από ένα χρόνο ως επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Subaru στην Ελλάδα. Η πρώτη έκθεση ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2013 στην οδό Πειραιώς 165 στην Αθήνα.

Ο κ. Γιάννης Χεκιμιάν, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ξεκινήσαμε βάζοντας στέρεες βάσεις και εξυπηρετώντας με επάρκεια τους ανθρώπους που έχουν εμπιστευτεί τη μάρκα. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, και στην προσπάθειά μας να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στο κοινό της Subaru, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σημείο πώλησης. Η απόφασή μας αυτή δικαιώνεται από τη μικρή αλλά ουσιαστική ανάπτυξη στις πωλήσεις αυτοκινήτων του τελευταίου χρόνου. Διαθέτουμε υποδομή και τεχνογνωσία που διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τέλος, έχουμε την υποστήριξη από το εργοστάσιο, τη Fuji Heavy Industries, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία.”


σχετικα αρθρα