current views are: 2

23 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση12:11

Νέο Fiat 500X

Το νέο Crossover της Fiat, το 500Χ, ήρθε να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του και να κατακτήσει το κοινό με τις πολλές αρετές του!

Δημοσίευση 12:11’
αρθρο-newpost

Το νέο Crossover της Fiat, το 500Χ, ήρθε να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του και να κατακτήσει το κοινό με τις πολλές αρετές του!

Το νέο Crossover της Fiat, το 500Χ, ήρθε να ταράξει τα νερά στην κατηγορία του και να κατακτήσει το κοινό με τις πολλές αρετές του!

Ένα διαφορετικό μέλος της οικογένειας 500, έκανε την άφιξή του στην χώρα μας και κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές των ανθρώπων που θέλουν να ζουν κάθε τους στιγμή έντονα!   Όμορφο, με χαρακτήρα, το νέο αυτοκίνητο εξερευνά μια ολοκαίνουργια διάσταση της ταυτότητας του 500.

Το νέο 500Χ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων και είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μια πιο «αστική» και μια πιο «off-road», που εξοπλίζονται με αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες.

Το σύμβολο “X” αντιπροσωπεύει ένα σταυροδρόμι αγοραστών που διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους και καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει το νέο, τον ώριμο, το λάτρη της ομορφιάς και γενικά αυτόν που μπορεί να εκτιμήσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα! Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες, τρεις τύπους συστήματος μετάδοσης – χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη – και με μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς ή στους τέσσερεις τροχούς ή μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς με Traction Plus.

Εσωτερικά, η εργονομία και η άνεση είναι αυτές που εντυπωσιάζουν τους επιβάτες, ενώ η σχεδίαση και η πρακτικότητα κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. Το Fiat 500X ξεχωρίζει στην κατηγορία του και για τον εξοπλισμό, όπως το σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 5″ ή 6.5″ και λειτουργία Bluetooth με φωνητικές εντολές, Aux-in και USB θύρα.

Χρησιμοποιώντας έγχρωμη οθόνη αφής, το σύστημα επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες: από το ραδιόφωνο σε όλες τις πηγές πολυμέσων (media player, iPod, iPhone, smartphone) οι οποίες μπορούν να συνδεθούν μέσω της θύρας USB ή της θήκης Aux-in ή με το Bluetooth audio streaming. Κι όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν μέσω των χειριστηρίων στο τιμόνι, ώστε να μη χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή του οδηγού από το δρόμο.

Οδηγικά, χάρη στην ανεξάρτητη ανάρτηση με γόνατα MacPherson, το 500X θέτει νέα όρια στην κατηγορία του στην ασφαλή, δυναμική οδήγηση. Το Fiat 500X επίσης προσφέρει αυξημένη ακρίβεια χειρισμών και οδηγική ευχαρίστηση χάρη στο ηλεκτρικό τιμόνι του και στο σύστημα DST (Dynamic Steering Torque) που βελτιώνει την οδηγησιμότητα.

Στον κατάλογο του στάνταρ εξοπλισμού όλης της γκάμας βρίσκονται μερικά εξαιρετικά χρήσιμα βοηθήματα, όπως οι έξι αερόσακοι (εμπρός, παραθύρου και πλευρικοί), εμπρός φώτα ημέρας και προβολείς ομίχλης με λειτουργία φωτισμού στροφής, ενώ φυσικά υπάρχει και το ESC (Electronic Stability Control). Επιπρόσθετα, ανάλογα την έκδοση και την αγορά, διατίθενται τα έξυπνα συστήματα Lane Assist (σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας) και Blind Spot Assist (σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας σε περίπτωση μη ορατότητας λόγω τυφλού σημείου).

Το νέο 500Χ είναι η καλύτερη επένδυση για όσους αγαπούν τη ζωή και θέλουν ένα αυτοκίνητο να τους συντροφεύει και να την κάνει καλύτερη!

Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 17.070 ευρώ, αλλά εσείς μπορείτε να γίνετε ένας από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο Fiat 500X και να κερδίσετε επιπλέον εξοπλισμό αξίας 2.500 ευρώ!


σχετικα αρθρα