ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Πρώτη επιλογή για τη Lotus o Petrov

Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου 2010, 12:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πρώτη επιλογή για τη Lotus o Petrov
Facebook Twitter Whatsapp

Η έλλειψη σταθερότητας είναι ο μόνος λόγος που ο Vitaly Petrov δεν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση της Lotus Renault (η πρώτη έχει καπαρωθεί από τον Robert Kubica).

Η έλλειψη σταθερότητας είναι ο μόνος λόγος που ο Vitaly Petrov δεν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση της Lotus Renault (η πρώτη έχει καπαρωθεί από τον Robert Kubica).

Ο Ρώσος πιλότος έδειξε φέτος ότι στον τομέα της ταχύτητας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, εν αντιθέσει με τη συγκέντρωσή του στη διάρκεια του τριημέρου.

Ως εκ τούτου, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο Petrov θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στους αγώνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο Gerard Lopez.

"Η προτίμησή μας αυτήν τη στιγμή είναι να συνεχίσουμε με τον Vitaly, αλλά πρέπει να το συζητήσουμε. Ο Vitaly έκανε μια επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι δεν είχε χρόνο να μιλήσει με τον Eric Boullier και τους μηχανικούς. Στην παρούσα φάση η απόφαση θα παρθεί σύμφωνα με τη συζήτηση που θα κάνουμε με τον Vitaly για να δούμε αν καταλαβαίνει τι σημαίνει το να μείνει στην ομάδα. Αυτό που περιμένουμε από εκείνον είναι οι εμφανίσεις του στην Ουγγαρία ή στο Abu Dhabi, όπου ήταν σταθερός. Γνωρίζουμε ότι έχει ταχύτητα, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι του λείπει η απαραίτητη συγκέντρωση στη διάρκεια του τριημέρου. Αν μείνουμε με τον Vitaly, πρέπει να κάνει περισσότερα στον τομέα της σταθερότητας", δήλωσε ο παράγοντας της Lotus, στην ιστοσελίδα autosport.com

Από την πλευρά του, ο Eric Bullier, χαρακτήρισε τον Petrov ως μία από τις διαφορετικές επιλογές που εξετάζονται. "Η διαδικασία παραμένει ίδια. Σίγουρα εξετάζουμε διαφορετικές επιλογές, αλλά ο Vitaly είναι μία από αυτές και μπορεί να παραμείνει στην ομάδα. Οπωσδήποτε θα ήθελα όλα να έχουν τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα", ήταν τα λόγια του διευθυντή της Lotus.

Πηγή: Contra.gr

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr