ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

F1 - ''Προσγειωμένος'' ο Schumacher

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2011, 14:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
F1 - ''Προσγειωμένος'' ο Schumacher
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν παρασύρεται από τις σημαντικές αναβαθμίσεις της Mercedes GP o Michael Schumacher.

Δεν παρασύρεται από τις σημαντικές αναβαθμίσεις της Mercedes GP o Michael Schumacher.

Ο Γερμανός οδηγός σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο τελευταίο χειμερινό τεστ που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην πίστα της Βαρκελώνης, εκμεταλλευόμενος το νέο αεροδυναμικό πακέτο του ασημί βέλους. Παρότι όμως η βελτίωση της W02 είναι σαφής, ο έμπειρος Schumacher ξέρει πως δεν πρέπει να παρασύρεται.

«Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο με το μονοθέσιο άρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς όλο το πρόγραμμα στο τελευταίο τεστ, απολαμβάνοντας αξιοπιστία, επικεντρωθήκαμε στο στήσιμο της W02, στις αντιδράσεις της, σε κάθε της λεπτομέρεια. Αυτή τη στιγμή δεν μας ανησυχεί η αξιοπιστία. Είχαμε κάποια προβλήματα αλλά για αυτό υπάρχουν οι δοκιμές και είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που θα θέλαμε. Υποθέτω πως δεν είμαστε ακόμα σε θέση να διεκδικήσουμε στα ίσια νίκες αλλά αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα να συμβεί σε αυτή τη φάση της σεζόν. Ξέρουμε όμως πού βρισκόμαστε και η δουλειά που κάνουμε αποδίδει καρπούς», δήλωσε ο 42χρονος.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που έχουν το προβάδισμα; Η άποψη του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή δεν διαφέρει από την κοινή γνώμη…

«Ξέρουμε πως η Red Bull είναι πολύ δυνατή και είναι η ομάδα που πρέπει όλοι να νικήσουν. Όμως η σεζόν είναι μεγάλη και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος έπεται. Ελπίζω εκεί να έχουμε σημαντικό ρόλο», σχολίασε ο οδηγός της Mercedes GP.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr