ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

F1: Αισιοδοξεί για τον Καναδά ο Χάμιλτον

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 13:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
F1: Αισιοδοξεί για τον Καναδά ο Χάμιλτον
Facebook Twitter Whatsapp
Πως και πως περιμένει το γκραν πρι του Καναδά (11-12/6) ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς η πίστα του Μόντρεαλ είναι ιδιαίτερη για τον Βρετανό. Ο πιλότος της McLaren, περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένης της καλής παράδοσης που έχει εκεί.
Πως και πως περιμένει το γκραν πρι του Καναδά (11-12/6) ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς η πίστα του Μόντρεαλ είναι ιδιαίτερη για τον Βρετανό. Ο πιλότος της McLaren, περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένης της καλής παράδοσης που έχει εκεί. «Το Μόντρεαλ είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για εμένα. Είναι η πίστα, στην οποία πήρα την πρώτη μου πολ ποζίσιον της καριέρας μου και την πρώτη μου νίκη το 2007. Τα πηγαίνω καλά σε αυτήν την πίστα, το σιρκουί φαίνεται πως ταιριάζει στον τρόπο οδήγησης μου. Πέρυσι ανέβηκα στο πρώτο σκαλί του βάθρου από την πολ ποζίσιον», ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον.

«Το μονοθέσιο μας θα είναι καλό στην πίστα, έχουμε έναν υπέροχο κινητήρα , το καλύτερο KERS. Σε γενικές γραμμές, θα έχουμε ένα ακόμη καλό τριήμερο, περιμένω ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα», συμπλήρωσε ο πιλότος της McLaren.

Πηγή: www.sport-fm.gr