ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Έκλστοουν: Πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί το γκραν πρι του Μπαχρέιν

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 15:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έκλστοουν: Πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί το γκραν πρι του Μπαχρέιν
Facebook Twitter Whatsapp
Πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί το γκραν πρι του Μπαχρέιν, λόγω της αντίθεσης που συναντάει η συγκεκριμένη απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) από τις ομάδες, όπως δήλωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν.
Πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί το γκραν πρι του Μπαχρέιν, λόγω της αντίθεσης που συναντάει η συγκεκριμένη απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) από τις ομάδες, όπως δήλωσε σήμερα ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν. «Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ειρήνη και ησυχία και μπορούμε να επιστρέψουμε στο μέλλον, αλλά φυσικά δεν γίνεται φέτος», τόνισε ο 80χρονος Βρετανός στο BBC και συμπλήρωσε: «Το καλαντάρι δεν μπορεί να αναπρογραμματιστεί χωρίς τη συμφωνία των συμμετεχόντων. Αυτά είναι τα γεγονότα».

Ο αγώνας στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ανοίξει την «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα στις 13 Μαρτίου, ωστόσο αναβλήθηκε, λόγω των αναταραχών που είχαν ξεσπάσει στο Μπαχρέιν.

Την Παρασκευή η FIA ανακοίνωσε ότι το γκραν πρι του Μπαχρέιν θα διεξαγόταν στις 30 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας στην Ινδία, ωστόσο οι ομάδες εξέφρασαν την αντίθεσή τους σ' αυτήν την απόφαση και η γραπτή συμφωνία τους είναι αναγκαία για κάθε αλλαγή στο καλαντάρι.