ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Ράλι Ακρόπολις: Ο Σόλμπεργκ νικητής της πρώτης διαδρομής

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 11:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ράλι Ακρόπολις: Ο Σόλμπεργκ νικητής της πρώτης διαδρομής
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Νορβηγός, Πέτερ Σόλμπεργκ, ήταν ο νικητής, σήμερα το πρωί, στην πρώτη ειδική διαδρομή (Θήβα 1) του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από το καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου.
Ο Νορβηγός, Πέτερ Σόλμπεργκ, ήταν ο νικητής, σήμερα το πρωί, στην πρώτη ειδική διαδρομή (Θήβα 1) του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας από το καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτου. Ο οδηγός της Citroen DC3 τερμάτισε πρώτος με χρόνο 16:39.9, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Φινλανδό, Γιάρι Λατβάλα, (με Φορντ Φιέστα) με 16:40.4, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ρώσος, Εβγκένι Νόβικοφ (Φορντ Φιέστα), με 16:45.2. Ο Λάμπρος Αθανασούλας (Ford Fiesta) τερμάτισε στην 13η θέση με 17:12.5. Να σημειώσουμε ότι θα διεξαχθούν σήμερα άλλες πέντε ειδικές διαδρομές.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Σεμπάστιαν Λεμπ: «Είχε πολύ χώμα που έπρεπε να καθαρίσουμε. Πιέζω όσο μπορώ περισσότερο. Ο δρόμος έχει στεγνώσει και πρέπει να δεχτώ ότι χάνω χρόνο. Είναι δύσκολο να είσαι το πρώτο αυτοκίνητο στην ειδική».

Μίκο Χιρβόνεν: «Χτυπήσαμε ένα τοιχίο με τον πίσω αριστερά τροχό, νόμιζα ότι έπαθα λάστιχο, αλλά όλα εντάξει. Γλιστράει πολύ, είναι δύσκολο για τα πρώτα αυτοκίνητα».

Πέτερ Σόλμπεργκ: «Όλα καλά, αλλά όχι τέλεια. Ξέρω τι πρέπει να αλλάξω στο σέρβις. Γενικά ήταν καλό το ξεκίνημα για εμάς».

Λάμπρος Αθανασσούλας: «Ήταν η πρώτη ειδική και ακόμη προσαρμοζόμαστε. Δύσκολα πολύ τα πράγματα στην αρχή. Πιστεύω να βρούμε γρήγορα ρυθμό και να είναι όλα εντάξει. Το αυτοκίνητο δεν έχει κανένα πρόβλημα».