ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

F1: Την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ψάχνει ο Χάμιλτον

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 15:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
F1: Την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ψάχνει ο Χάμιλτον
Facebook Twitter Whatsapp
Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις επιθυμεί ο Λιούις Χάμιλτον, ύστερα από τα απογοητευτικά αποτελέσματα στους τελευταίους δύο αγώνες. Ομάδες και πιλότοι, ταξιδεύουν προς την Βαλένθια (25-26/6), εκεί όπου ο Χάμιλτον έχει καλή παράδοση.
Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις επιθυμεί ο Λιούις Χάμιλτον, ύστερα από τα απογοητευτικά αποτελέσματα στους τελευταίους δύο αγώνες. Ομάδες και πιλότοι, ταξιδεύουν προς την Βαλένθια (25-26/6), εκεί όπου ο Χάμιλτον έχει καλή παράδοση. «Για μένα η Βαλένθια θα είναι ένα τριήμερο να βρεθώ ξανά στο προσκήνιο, μετά από δύο απογοητευτικά αποτελέσματα στο Μονακό και τον Καναδά. Τα προηγούμενα γκραν πρι ήταν πραγματικά άσχημα γιατί είχα τον ρυθμό για να κερδίσω και στα δύο και τελικά έφυγα με οχτώ βαθμούς», ανέφερε ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Πάντα τα πήγαινα καλά στη Βαλένθια, βλέποντας την καρό σημαία από τη δεύτερη θέση. Αυτός ο αγώνας θα είναι ο τρίτος στη σειρά σε πίστα που χρησιμοποιεί δημόσιους δρόμους, έτσι ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αντιστρέψω την κακή μου τύχη», πρόσθεσε ο Βρετανός πιλότος.

Πηγή: www.sport-fm.gr