ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Moto GP: Επιστρέφει ο Πεδρόσα

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 14:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Moto GP: Επιστρέφει ο Πεδρόσα
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά από απουσία έξι εβδομάδων ο Ντάνι Πεδρόσα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στον αγώνα της Ιταλίας το προσεχές σαββατοκύριακο (3/7). Ο Ισπανός αναβάτης είχε τραυματιστεί στο σιρκουί της Γαλλίας, μετά από πτώση που είχε.
Μετά από απουσία έξι εβδομάδων ο Ντάνι Πεδρόσα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στον αγώνα της Ιταλίας το προσεχές σαββατοκύριακο (3/7). Ο Ισπανός αναβάτης είχε τραυματιστεί στο σιρκουί της Γαλλίας, μετά από πτώση που είχε. «Για εβδομάδες περίμενα να γράψω ότι επιστρέφω και τελικά ήρθε η ώρα να το κάνω. Αυτές οι εβδομάδες ήταν δύσκολες, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συγκεντρωθώ στην ανάρρωση μου, ώστε να επιστρέψω στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ. Όπως είχα πει το Μουγκέλο ήταν ο στόχος και αυτό σκέφτομαι τώρα», ήταν τα λόγια του Πεδρόσα, ο οποίος στο διάστημα των τριών εβδομάδων υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

«Σχετικά με την ανάρρωση μου, η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ από την τελευταία επέμβαση. Φαίνεται πως βρήκαμε το πρόβλημα και το καλό αίσθημα που είχα μετά την επέμβαση επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα απομένει να δούμε πως θα αισθάνομαι πάνω στη μοτοσικλέτα», συμπλήρωσε.

Ο αναβάτης της Honda βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει στα τελευταία τρία γκραν πρι.


Πηγή: www.sport-fm.gr