ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ

Παγκόσμια περιοδεία Gymkhana

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2011, 13:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παγκόσμια περιοδεία Gymkhana
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Κεν Μπλόγκ και το θεαματικό «Gymkhana» είναι συνώνυμα. Από φέτος το καλοκαίρι και η Ford γίνεται επίσημα κομμάτι των εικόνων του.
Ο Κεν Μπλόγκ και το θεαματικό «Gymkhana» είναι συνώνυμα. Από φέτος το καλοκαίρι και η Ford γίνεται επίσημα κομμάτι των εικόνων του. Το βίντεο του Μπλοκ, «Gymkhana THREE Part 2», προβλήθηκε πάνω από 32,3 εκατομμύρια φορές στο YouTube από τον περασμένο Σεπτέμβριο που κυκλοφόρησε.

Έτσι το επόμενο βήμα είναι να φέρει το σόου στο ευρύ κοινό με την πρώτη Παγκόσμια  Περιοδεία Gymkhana που θα περιλαμβάνει στάσεις σε Αυστρία, Αυστραλία και ΗΠΑ.  Η Ford Motor Company θα δώσει το παρών σε όλους τους σταθμούς της περιοδείας που θα συμπέσουν με καίριες αγωνιστικές ημερομηνίες για τον Μπλοκ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA (WRC) και στα X Games 17.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την Παγκόσμια Περιοδεία Gymkhana φέτος το καλοκαίρι. Χαίρομαι που η Ford συνεχίζει να υποστηρίζει την αγάπη μου για το Gymkhana, αλλά και για τον τρόπο που το εκδηλώνει» δήλωσε ο Μπλοκ. «Είναι κάτι που χαίρομαι πραγματικά και οι οπαδοί το αγαπούν, επομένως είναι τρομερό να έχω τη Ford στο πλευρό μου».

Κάθε σταθμός της περιοδείας GWT σχεδιάστηκε με σκοπό να παρουσιάσει την  εμπειρία Gymkhana σε ένα live κοινό, και θα είναι μοναδικός όχι μόνο λόγω τοποθεσίας αλλά και για το περιεχόμενο και την όλη οργάνωσή του που θα σχεδιάσει ο ίδιος ο οδηγός.

Μετά από κάθε show, η Monster World Rally Team θα δημιουργεί μίνι Gymkhana βίντεο που θα προβάλλουν το γεγονός. Η πρώτη στάση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουλίου στη Βιέννη (Αυστρία). Τριάντα νικητές μιας προωθητικής καμπάνιας Gymkhana της Ford Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν δίπλα στον Μπλοκ, ως συνοδηγοί στο Gymkhana Fiesta.  Η Ford Ευρώπης θα προσφέρει επίσης μέχρι 43 Monster Fiesta  περιορισμένης έκδοσης παραγωγής σε καταναλωτές στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Η 2η Στάση της Παγκόσμιας Περιοδείας Gymkhana θα γίνει στην Αμερική την εβδομάδα πριν από τα X Games 17. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Dodger Stadium σε ένα ύψωμα με θέα την πόλη των Αγγέλων (Los Angeles). Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθεται για το κοινό. Το γεγονός θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας συγκλονιστικής εβδομάδας για τη Ford, τον Μπλοκ και την Monster World Rally Team με αποκορύφωμα την προσπάθεια του Fiesta για μία τρίτη νίκη στα X Games και το λανσάρισμα μια σημαντικής εθνικής καταναλωτικής προωθητικής καμπάνιας που θα εμπλέκει και το αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης της Ford Racing.

Η τελευταία στάση στην Αυστραλία έχει προγραμματιστεί για την εβδομάδα πριν από το Ράλι Αυστραλίας στο  Calder Park της Μελβούρνης 2-3 Σεπτεμβρίου. Εκεί ο Μπλοκ δε θα είναι απασχολημένος μόνο με την GWT, αφού σχεδιάζει να επισκεφθεί τα εργοστάσια της Ford στη Victoria για να συναντήσει εργαζόμενους της εταιρίας. Επίσης θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει ένα V8 Supercar και να συναντήσει ένα συναθλητή του στη Monster, τον σέρφερ τάιλερ Ράιτ, ο οποίος θα κάνει βόλτα με τον Μπλοκ στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας.

Πηγή: οnsports.gr